Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 437|Reply: 11
Collapse the left

[Masalah Akaun] Masih di banned padahal sudah topup diamond yang negative kembali normal

[Copy link]
Post time 2022-1-31 11:52 AM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Bantu saya, saya di banned 30 disebabkan delibrated refund dan diamond saya ditolak sampai negative..saya telah topup diamond yang negative itu supaya kembali normal tapi masih juga dibanned . saya menyesal atas perbuatan saya dan saya harap supaya akun saya tidak di banned lagi.dah lah awek pun tinggalkan saya, kene banned pulak

ign : AyieeMurphy.
id(server) : 129693425 (2235)


Post time 2022-1-31 06:21 PM | Show all posts
Edited by faizudin357 at 2022-1-31 09:28 PM

Selamat Sejahtera, Bang
-
Saya akan membantu anda dan meminta Teams saya untuk check ya-
Untuk awalan abang boleh submit dekat CS dulu ya jika sudah (mohon update saya yer)
-



-
Sekarang saya perlukan maklumat dimana anda beli dm untuk bayar negatiive dm itu ya Adakah di unipin, in-game atau sebaliknya
-
Jika ada info yang saya perlukan lagi saya akan berhubung dengan anda disini ya
Stay Alert dan check forum ini setiap hari ya.



 Author| Post time 2022-1-31 10:56 PM | Show all posts
faizudin357 replied at 2022-1-31 06:21 PM
Selamat Sejahtera, Bang
-
Saya akan membantu anda dan meminta Teams saya untuk check ya

saya mengunakan codashop dan pagsmile bang

Comments

abg dah cuba appeal dekat CS tak  Post time 2022-2-1 02:36 AM
 Author| Post time 2022-2-1 07:38 AM | Show all posts
AyieeMurphy. replied at 2022-1-31 10:56 PM
saya mengunakan codashop dan pagsmile bang

sudah, dah byk kali masih tak ada apa2 perubahan
Post time 2022-2-1 06:04 PM | Show all posts
AyieeMurphy. replied at 2022-2-1 07:38 AM
sudah, dah byk kali masih tak ada apa2 perubahan

berapa lama dh tu abg tunggu
 Author| Post time 2022-2-1 06:49 PM | Show all posts
Edited by AyieeMurphy. at 2022-2-1 06:51 PM

hurmmmmmmmm sedih baa
 Author| Post time 2022-2-1 06:50 PM | Show all posts
faizudin357 replied at 2022-2-1 06:04 PM
berapa lama dh tu abg tunggu

dah lama sejak first kene banned sampai skrg, dh masuk 27 hari. hanta byk kali setiap 3 hari pun tk de respon apa2..boleh bantu saya ke

Comments

still tiada respond dari CS ke ataupun dia ada bagitahu apa2 kah  Post time 2022-2-1 09:51 PM
 Author| Post time 2022-2-2 12:39 AM | Show all posts
AyieeMurphy. replied at 2022-2-1 06:50 PM
dah lama sejak first kene banned sampai skrg, dh masuk 27 hari. hanta byk kali setiap 3 hari pun t ...

tak da, masih tk masalah

Comments

kami MOD pun akan update ke bahagian management CS juga so tetap kena tunggu sbb bahagian Banned ini diluar bidang kuasa kami la abg  Post time 2022-2-2 04:54 AM
teams saya kata abg jgn reply byk kali nanti dia akan renew waiting list slps ini abg tunggu jer kalau CS dah respon abg complain la sikit supaya dia dpt improvekan  Post time 2022-2-2 04:53 AM
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2022-8-14 05:41 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list