Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 354|Reply: 1
Collapse the left

[Masalah Akaun] Hacker retrieve account saya

[Copy link]
Post time 2021-12-26 11:29 AM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Account saya pernah di access hacker sblm ni dan saya dah berjaya retrieve account sbb email pembayaran dan resit saya ada semuanya. Tpi semalam saya terkejut sbb bila buka ml, saya disconnect dri account saya. Saya tgk ada acc level 8 yg stalk profile saya, dan saya rasa dia dah guna retrieve account sbb tu saya di force log out. Ada cadangan x mcm mana nk handle masalah saya? Kalau dia blh retrieve account maknanya information saya dah diaccess oleh third party lahkan? Sbb sblm ni saya ada hantar gambar resit kpd moonton utk retrieve account. Saya dah bound dgn email moonton dan guna new device verification dan saya kecewa sgt sbb hacker tu sng je retrieve account saya. Ada yg blh tlg x, skrg saya dah isi retrieve account form tpi kalau mcm ni mmg x habis lah jawabnya.
Post time 2022-3-5 09:40 PM | Show all posts
Edited by faizudin357 at 2022-3-5 09:42 PM

Hi masalah anda ini masih belum lengkap diharapkan anada dapat menjelaskannya
Sila sediakan  :ID Player                    :IGN Player
                    :Server

You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2022-8-15 12:31 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list