Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 360|Reply: 1
Collapse the left

[Soalan] Selamat pagi dunia tiup-tiup

[Copy link]
Post time 2021-11-18 11:23 AM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by faizudin357 at 2021-11-18 11:23 AM

Operasi A


Saya cuma nak cerita kembali Tentang Operasi A (Operation Attention)
Asalnya projek ini cuma untuk menyelesaikan masalah dalam seperti masalah sekat-sekat (lag), kerosakkan dalam permainan (bugs), perlawanan yang tidak adil, menderita kerana rakan sepasukan (pergaduhan), AFK (tiada istilah lain untuk pemain ini) dan lain-lain yang berkenaan. Semua isu ini adalah kebimbangan bersama yang masih dalam proses penghapusan. Rombakan wira, pelarasan medan perang, pengoptimuman pengalaman, kemas kini, dll. Pihak GM juga memutuskan untuk mendedahkan semua isu yang berlaku kepada anda untuk diambil berat secara terperinci. Pihak GM terus mengemas kini kemajuan kami dalam setiap masa. Aku suka projek ini sepertimana penjelasan mereka di atas. Pada masa ini juga suasana dalam permainan adalah pemain juga membantu mencari masalah-masalah yang berlaku dalam permainan dan sehingga sekarang usaha itu membuahkan hasil. Sesuai dengan slogan mereka "Dan kami berharap anda boleh menjadi sebahagian daripada kami, kerana SUARA ANDA PENTING". Terbaiklah pihak Moonton dan YoungJoy Technology Limited.


Lepastu muncullah projek NEXT pulak. NI memang OP habisla semua dioptimumkan.

Projek NEXT



Projek ni ada berfasa-fasa kalau korang rajin la nak tengok video dia sampai habis. Aku memang nak puji ah Dari feedback dan survey yang korang buat sekarang MLBB the next level la.

FASA SATU

PENGUBAHSUAIN KUALITI WIRA
1-Eudora 2-Saber 3-Alucard 4-Miya 5-Zilong 6-Layla

PENGUBAHSUAIN DESIGN WIRA
A-Roger, B-Alice, C-Hilda, D-Ruby, E-Chou, F-Fanny, G-Nana, H-Rafaela.


Untuk fasa dua dan seterusnya nanti aku akan sambung lain aku nak komen yang ni duluAku suka pasal OP A tu sebab kita boleh mintak design apa kita suka meanwhile bukan 100% dapatkan tapi at least menarik dan adala ciri yang kita nak tu Aq memang masa lesley keluar tu aq dah start minat la MLBB ni tapi "main" hero aq guna saber ah lagipun time tu main pun x betul2 ah sbb study lagi an yang bestnya MLBB ni dulu yang aq kenal dari Game A Heroes Arena tak pernah kenal pun tapi bila members aq kata ada game baru MOBA MLBB lah aq main dulu walaupun sekejap ja Tapi masa penghujung 2019 game ni mula rancak memang best ah lepas buat assignment ka kita rank haha Legend neraka masa tu time ni aq create baru la sbb acc lama x penah save pun haha tukar handset hilang la guys sampai sekarang memang perubahan drastik ah itu ja saya rasa BYE BYE!!!





 Author| Post time 2022-1-26 01:55 PM | Show all posts
Selamat Pagi semula
saya ingin memohon maaf atas ketidak aktifan saya
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2022-8-10 09:12 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list