Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 543|Reply: 1
Collapse the left

[Kongsi] Kenapa game ini yang terbaik.

[Copy link]
Post time 2021-11-16 12:53 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by faizudin357 at 2021-12-6 03:07 PM

Selamat Datang Ke Forum MLBB Official

Selamat petang,
Hai, apa khabar semua (Boleh tak jika ada geng2 bahasa melayu roger bawah okay.)

Jom kita sembang balik masa awal2 game ni launch masa tu an ramai gak kawan aq kata graphic tak cantik la pastu game ni tak best pun ada Tapi sekarang ni kawan2 aq paling OP tu macam2 skin diaorang grab Yang jadi streamer pun ada Ni ada la gambar sikit masa awal2 Soloz live dulu





Kalau nak bandingkan dengan graphic sekarang fuh!!!




Kalau aq suka game ni sebab MOBA ah pastu dia bagi diamond free MCC tu senang gak la tak padu x pa janji pandai cari income
MAI la kita rancak2 skit kat sini
 Author| Post time 2022-1-28 10:21 PM | Show all posts
Berkaitan tentang game ini saya merasakan matchmaking enviroment A little bit okey tapi kadang n kalau pemain yang tidak terlalu enjoy dengan ini semua
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2022-9-26 11:54 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list