Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 1630|Reply: 4
Collapse the left

[Moonton Post] JOM KITA MENEROKA BERSAMA-SAMA

[Copy link]
Post time 2021-11-1 04:39 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by faizudin357 at 2022-2-6 02:07 PM
Mobile Legends: Bang Bang - Powered by Discuz!


Selamat Datang ke Forum Rasmi MLBB!

Anda baru di pentas forum. Masih lagi huru-hara. Perlu bantuan. Jom saya bantu anda.
Pertama sekali, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda kerana telah berjaya menjadi aset-aset penting di forum ini.

Baiklah, saya tahu anda ingin mendalami dan menoroka apa yang ada dalam forum ini, bukan. Berikut ialah perkara yang boleh anda lakukan dalam forum:
Post time 2021-11-1 11:47 PM | Show all posts
Betul jugak tu kadang-kadang kita ni benda baru ni nak meneroka sorang-sorang tak best sangat better ada orang mengajak Terbaik la bantu-membantu kan amalan baik tu

Comments

saya cuma bantu mana yang mampu mamaoden99 apa-apapun terima kasih kerana sudi memberikan sepatah dua kata  Post time 2021-11-2 07:11 AM
saya tengok channel ni suram ja kenapa eh?  Post time 2021-11-1 11:49 PM
 Author| Post time 2022-5-4 04:37 AM | Show all posts
Hi apa khabar semua ada yang belum naik rank yah
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2022-11-27 10:29 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list