Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 279|Reply: 7
Collapse the left

[Share] bagus r kalau faham

[Copy link]
Post time 2020-11-26 06:29 AM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Kaya judhule, ya iki Pandhuan Odette .


Halo wong lanang! Dina iki, kita bakal ngobrol babagan Putri Swan , Odette .


Aku ngerti KABEH kabeh duwe Odette nanging ora digunakake amarga dheweke gampang banget ngontrol Crowd Control. Nanging dheweke saiki dadi runner pertama

Rusak Paling Tinggi ing taun 2020. (sing menang yaiku Alice)



Saiki ayo guneman babagan katrampilane.



Kemampuan Pasif: Bouncy-Notes-sing-bakal-mateni-sampeyan-ing-game awal. (Suasana Lakeshore):




Saben nggawe katrampilan, serangan dhasar sabanjure dadi tandha penting sing mumbul liwat unit mungsuh sing nggayuh 144-200 (+ 50% Magic Power) lan mumbul kaping 5. Prioritas pahlawan mungsuh lan bisa nempuh pahlawan ing grumbul. Tumpukan nganti 3 cathetan bouncy.



Pasif iki pancen pawafuru ing game awal. Aku nggunakake katrampilan kasebut kanggo poke mungsuh lan mbusak gelombang minion. Ngalahake akeh karusakan, yen sampeyan duwe mungsuh Odette, muga-muga adoh saka dheweke. Aku ngarep-arep bisa menehi kritik supaya bisa main dadi mage markman.



Ketrampilan Kapisan: Nganggu-siji-nembak-swan. (Otoritas Avian):



Dheweke ngundang angsa lan menehi 250-500 (+ 120% Daya Ajaib) marang mungsuh lan luwih cepet 70% sajrone 2 detik.


Skill iki minangka skill kerusakane lan akeh kerusakan ing game tengah. Muga-muga bonus sihir skill iki bakal ditambah amarga katrampilan kaya Vale lan Eudora duwe bonus sihir sing dhuwur banget. Sakabèhé, katrampilan iki kuat banget nganti nyuda kesehatan panandhang dadi 50%.


Ketrampilan Kapindho: Dodge-utawa-pati. (Nova Biru):



Keahlian sing sampeyan kudu nyingkiri utawa sampeyan wis mati. Dheweke ngetokake bal sing menehi hasil 250-400 (+ 50% Bonus Sihir) lan banjur immobilisasi kanggo 2 SECONDS WTF! Kelalen, yen tekan target, bakal bisa ngrampungake karusakan sing padha lan wektu sing ora bisa digunakake.


Gunakake katrampilan iki sadurunge nggunakake ult supaya ora uwal lan dheweke bakal mati. Yen sampeyan nganggep 2 detik cepet lan dudu masalah gedhe, karusakan 960-1280 gratis saka ult sampeyan. Uga gunakake katrampilan kasebut yen dioyak.


Ultimate: Song-of-Death (Song Swan)



Babagan pungkasan sing bakal dirungokake mungsuhmu. Aku nyalin saka kredit wiki kanggo dheweke.

Odette nyanyian lagu sing ngundang lapangan energi sing ngrusak terus-terusan, saben menehi 240/280/320 (+ 120% Total Magic Power) Magic Damage saben 0,5 detik 5 detik, karusakan maksimal 2400/2800/3200 (+ 1200% Total Power Magic) Karusakan Sihir.
Dheweke uga duwe pangurangan kerusakan 50% nalika nggawe ult lan nyuda mungsuh 90%.

Cukup ndeleng skill, sampeyan bisa ujar manawa dheweke kuat banget lan bakal nyawiji kabeh pahlawan.

Ayo saiki pindhah.


Mbangunku luwih saka mage agresif:

1. Arcane Boots kanggo penetrasi sihir. Tangki pamit!

2. Jam Takdir . 3 atribut penting ing 1 item. Tuku saiki!

3. Gland Wand kanggo tambahan 10 hits ing ult saya. MUAHAHAHAHA!

4. Genius Wand kanggo penetrasi tambahan lan tank menangis.

5. Kristal Suci kanggo Tenaga Sihir tambahan.

6. Pungkasane, Sayap Darah dadi akeh HP.

7. Ganti Boots dadi Winter Truncheon utawa Immortality yen dibutuhake.


Saiki ayo maju menyang lambang lan mantra!


Kanggo Odette, maksimalake kacepetan gerakan lan gaya urip sihir lan pilih Mystery Shop kanggo bangunan cepet.


Aku nyaranake Flicker kanggo dheweke supaya dheweke duwe katrampilan uwal lan gawe kaget mungsuh kanthi nggunakake ult.


Iku kabeh! Matur nuwun kanggo maca. Komentar ing ngisor iki sapa sing sabanjure!




editing by   d®️KaffaN™️  

©️  2020  



Post time 2020-11-27 07:13 AM | Show all posts
Halo, ini bahasa apa ya? apakah ini bahasa jawa?
 Author| Post time 2020-11-27 10:45 AM | Show all posts
Eizy replied at 2020-11-27 07:13 AM
Halo, ini bahasa apa ya? apakah ini bahasa jawa?

hehehe..a'ar.
Post time 2020-11-30 05:24 AM | Show all posts
Masih memikirkan apa yang orang ini katakan ?
Post time 2020-12-3 10:25 PM | Show all posts
Kurang lebih ini guides tentang odette kan?
 Author| Post time 2020-12-3 10:42 PM | Show all posts
Eizy replied at 2020-12-3 10:25 PM
Kurang lebih ini guides tentang odette kan?

ya..maaf,saya hanya editing
Post time 2020-12-4 04:24 PM | Show all posts
It's ok, selama ada yang ngerti gpp.
 Author| Post time 2020-12-6 02:38 AM | Show all posts
Eizy replied at 2020-12-4 04:24 PM
It's ok, selama ada yang ngerti gpp.

hehehe..
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-9-23 05:57 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list