Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 75|Reply: 0
Collapse the left

Note de Actualizare 1.5.06 ~ [Serverul Avansat]

[Copy link]
Post time 2020-8-15 01:56 AM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 

[De la designeri] - Un nou patch se concentrează pe echilibrarea modului de luptă
Au trecut câteva luni de la ultima ajustare Brawl. În această perioadă, am testat șahul magic și un alt nou mod nou și am acumulat o experiență eficientă în echilibrarea modului. Deși experiența încă nu este suficient de matură, am decis să aplicăm ceea ce am învățat în aceste luni la cel mai vechi mod arcade din MLBB - Brawl Mode.
În trecut, am considerat că performanța soldului ar trebui să fie aproape aceeași în modul Brawl și în modurile comune. deci jucătorii nu au trebuit să învețe cum să joace modul Brawl.
Însă acum, am găsit câteva metode noi de echilibrare care pot face ca majoritatea eroilor să fie mai echilibrate în moduri diferite.
Atunci când aplicăm aceste metode în modul Brawl, ceea ce sperăm nu este să schimbăm pur și simplu ordinea de pe lista de eroi, ci să restrânem diferența dintre eroii superiori și eroii de jos. Odette și Estes sunt în continuare puternice, dar puteți găsi o modalitate de a face față acum, în afară de evitare!
Sperăm că jucătorii de la Brawl pot învăța ceva util după citirea acestei note de corecție.

 

I. Eroi noi și eroi reînnoiți


1. Erou reînnoit - Lapu-Lapu, lama curajosă
De la designeri:
A avea două poziții de Twin-Blade și Heavy-Sword și mecanismele personalizate corespunzătoare este principala caracteristică a lui Lapu-Lapu revamped. În luptă, jucătorii pot alege fie să joace ranged cu lamele gemene, fie să joace corpul corpului cu sabia grea în funcție de starea reală. În această reînnoire, am păstrat principalul mecanism al lui Lapu-Lapu - schimbul de arme și reproiectarea abilităților sale, pentru a-l face pe acest vechi erou mai distinct între cele două instanțe ale sale și mai jucabil în luptă.

Caracteristică erou: Un războinic gratuit care are două instanțe și poate schimba între două arme.

Pasiva: [Credința eroului]
Lapu-Lapu câștigă energie de la Passive acum, în loc de stivele Bravery Blessing. Energia va crește automat în fiecare secundă. Lapu-Lapu câștigă energie din lovirea inamicilor cu abilitățile sale. Când energia lui va fi plină, următorul său atac de bază sau [Justice Blade] vor fi îmbunătățite. Următorul atac de bază îmbunătățit îi va acorda un scut și îl va determina să se îndrepte spre țintă, făcând daune suplimentare. Următorul [Justice Blade] îmbunătățit va aplica un efect lent și îi va acorda un scut.

Indemanare 1: [Justice Blade]
În poziție cu două lame. Lapu-Lapu eliberează două bumeranguri în direcția indicată. Fiecare bumerang provoacă daune inamicilor lovite la ieșirea sau înapoi.
În poziția Heavy-Sword, Lapu-Lapu trântește cu sabia grea, făcând daune inamicilor lovit și lovit de ei.

Îndemânare 2: [vitejă poziție]
În poziție Twin-Blade, Lapu-Lapu își trântește lamele gemene și se încarcă într-o direcție desemnată.
În poziția Heavy-Sword, Lapu-Lapu își învârte lamele gemene, făcând pagube inamicilor din apropiere. Pentru fiecare erou lovit, el câștigă o anumită cantitate de reducere a pagubelor.

Ultimata: [Chieftain's Rage]
În poziția Twin-Blade, Lapu-Lapu eliberează Chieftain’s Rage, se ridică, își combină lamele gemene într-o singură sabie grea și se trântește într-o zonă desemnată, provocând o pagubă mare. Apoi intră în poziția Heavy-Sword cu toate abilitățile sale îmbunătățite pentru 15 ani.
În poziția Heavy-Sword. Lapu-Lapu eliberează trei slashes grele cu sabia lui grea înainte. Fiecare zgură produce o pagubă mare. Imediat după fiecare zgură, el poate muta o anumită distanță către o direcție desemnată.

 

II. Modificari ale eroilor


[Brody]
Deși este o caracteristică mare pentru Brody să elibereze abilități în timp ce lichidează atacurile sale de bază, combinația dintre abilitățile cu daune mari și atacurile de bază poate cauza daune care nu sunt previzibile pentru inamici. Astfel, am eliminat această setare și am făcut câteva compensații pentru Brody.

Atac de bază: în timp ce lichidarea atacului său de bază. Brody nu este în măsură să elibereze abilitatea 1 și abilitatea 3 și încă este capabil să elibereze abilitatea 2, ceea ce va întrerupe atacul de bază viitoare.

Pasiv: câștigul vitezei de mișcare după ce a suferit daune critice: 25% -> 50%, dar va scădea rapid în 1s.

Indemanare 1: Daune de baza 250-450 -> 250-550, a scurtat usor turnarea.

Îndemânare 2: Scurtata usor activarea

 

[Barats]
Deoarece Ultimate a devenit mai complicat acum, am decis să simplificăm Pasivul. În plus, am ajustat pagubele deprinderilor pentru a evita experiența supra-negativă a inamicilor devorați de Barats.
Atribute: Raport de viteză de atac (raportul dintre viteza de atac beneficiază de echipament și emblemă): 90% -> 50%
Pasiv: aduce pagube suplimentare inamicilor care au 4 stive de [Gnaw] => Când [Big Guy] ajunge la 16 stive. Detona va face daune suplimentare și va produce efect lent cu atacul său de bază.
Îndemânare 1:
Bonus pentru daune de ulei: 5% HP total> 7% HP total
Daune de detonare a bazei: 90-240 + 120-320

Final:
Oferă o mare cantitate de daune simultan → Afectează daune mai mici atunci când Detona scuipă ținta și când ținta bate împotriva zidului sau a altor inamici.
Recurgere: 28-22s → 42-30s.


[Benedetta]
Îndemânare 1: Oferă doar 40% daune provocate minionilor și monstrilor

 

[Yi Sun-shin]
Odată cu familiarizarea crescândă a jucătorilor cu eroul, Yi Sun-shin a devenit mai puternic la începutul și mijlocul jocului, în special în meciurile de rang înalt. Vom continua să-i respectăm performanțele și poate avea mai multe ajustări asupra lui în viitor.
Pasiv: Daune critice ale primului atac îmbunătățit: 85% -100% -> 70% -100%
Indemanare 1: Reducerea daunelor 30% eliminata

 

[Ling]
Considerăm că este rezonabil ca Ling să aibă pagube mari, dar sperăm și că adversarii pot face față asasinării lui Ling într-o oarecare măsură.
Pasiv: Dacă Ling este controlat pe perete, el va cădea pe pământ și va fi încetinit cu 30% pentru 2 secunde
Îndemânare 2: Întârzierea aruncării acestei abilități pe pereți: 0,45 0,55
Ultimate: Câștig de viteză a mișcării: 30% -> 10% Descrierea optimizată a Skill 1 și Ultimatei

 

[Atlas]
Am nerfat combo-ul Atlas pentru a oferi adversarilor mai multe posibilități atunci când se confruntă cu Atlas Skill 2, Blink și Ultimate
Îndemânare 2: Utilizați ultimul în starea expulzată: 0,2s efect de asomare -> 40% efect lent

 

[Popol și Kupa]
În meciurile de rang înalt, Popol și Kupa au fost întotdeauna în sprijinul coechipierilor. Hotărâm să le reducem capacitatea de rezervă și să le creștem.
Atribute: Moștenirea HP Kupa: 1000 + 100% HP Popol 1300 + 80% HP Popol
Indemanare 1: Daune de baza: 240-330 -> 200-290 Bonus atac fizic 60% -> 75%
Abilitatea 3: Reducerea vitezei de mișcare: 35% 20%
Ultimate: Câștig de viteză de atac: 30% -50% -> 30% -70%

 

[Yu Zhong]
Deși a fost nerfed ultima dată, Yu Zhong își arată încă capacitatea puternică în meciurile de rang înalt. Prin reducerea mobilității, durabilității și daunelor sale, sperăm că adversarii pot găsi o modalitate de a face față cu el.
Pasiv: Erupția Durata reziduului de Sha: 1s -> 2s
Când Sha Essence este complet încărcată:

Câștig de viteză a mișcării: 30% -> 45% (poate fi declanșat o singură dată și se va descompune rapid în 2 secunde)

Vampă vrăjitoare: 20% -> 10%
Ultimate: Daune de bază cauzate în forma Dragonului Negru: 200-360 -> 180-310

 

[Luo Yi]
Având în vedere familiarizarea jucătorilor cu eroul, Luo Yi este adesea folosit în meciurile de rang înalt acum. Aici am redus ușor dauna și capacitatea de control.
Indemanare 1: Daune de baza 250-450 230-430
Îndemânare 2: Dauna de bază a primei pagube: 250-350 -> 200-280
Bonusul pentru puterea magică a primei pagube: 50% -> 40%
Distrugerea reacției și distanța redusă cu 10%

 

[Kaja]
Ca luptător, Kaja nu are capacitatea de a împinge și durabilitatea în jocul timpuriu. Astfel, l-am întărit în aceste aspecte.
Atribute: Baza HP: 2459 -> 2609
Indemanare 1: Daune de baza: 120-270 -> 135-285

 

[Claude]
Ultima ajustare a făcut ca Claude să fie mai puțin competitiv în jocul de început. Astfel, i-am întărit ușor Îndemânarea 1.
Indemanare 1: Viteza de atac si viteza de deplasare: 2% -4,5% -> 2,5% -5%

 

[Helcurt]
Ca un asasin care poate contracara eroii care se bazează foarte mult pe abilități, credem că este rezonabil să-i păstrăm capacitatea de tăcere. În prezent, pasivul său este declanșat prea ușor, ceea ce face ca adversarii să se descurce cu greu. Prin urmare, am făcut următoarele ajustări:
Atribute: Viteza de atac: 1.0875 -> 1.1675
Pasiv: inamicul poate acum fi redus la tăcere doar atunci când este controlat

 

[Kimmy]
Diferența imensă dintre daunele ei provocate în jocul timpuriu și cel târziu a afectat experiența de joc atât a utilizatorilor, cât și a adversarilor. Astfel, am echilibrat această problemă păstrându-și șansa mare de succes în jocul timpuriu.
Atac de bază: 35% atac fizic total -> 30% -39% atac fizic total

 

[Aldous]
Aldous este relativ slab la începutul jocului, dar atacul său de bază îmbunătățit în jocul târziu îl face greu. Astfel, am redus dificultatea agriculturii pentru el și i-am născut atacurile de bază îmbunătățite.
Îndemânare 1: Daune de bază ale atacului de bază îmbunătățit: 100-300 -> 130-330 Creșterea daunelor de la fiecare teanc de Suflet: 8 -> 7

 

[Esmeralda]
Am rezolvat problema limitei scutului și am consolidat scutul oferit de Îndemânarea ei 1.
Indemanare 1: Scut: 350-700 -> 400-750
S-a rezolvat problema în care câștigul de scut poate depăși 50% din Max HP. Descrierea optimizată a abilităților

 

[Vale]
Am echilibrat cele două ramuri de îndemânare și i-am îmbunătățit ușor capacitatea de cultivare în jocul timpuriu.
Îndemânare 1:
Cost Mana: 75-100 -> 60-85
Daune de bază: 230-430 -> 250-450
Când se alege o creștere a intervalului de daune: Recul: 8,5-6s -> 5s la toate nivelurile
Sincronizați dimensiunea indicatorului cu intervalul real.

Indemanare 2:
Când este ales efectul Stop-on-hit, Daune de bază ale vârtejului continuu: 60-160 -> 90-215 Când este ales efectul Knock-airborne durata aeriană: 1.2 -> 1.1

 

[Karina]
Pasiv: 10% 15% din HP-ul pierdut al inamicului
Ultimate: Recuperare: 36/30/24 28/24/20

 

[Alfa]
Ultimate: Bonus de atac fizic pentru daunele cauzate de beta: 270% -> 360%

[Minsitthar]
Indemanare 2: Daune de baza: 230-455 -> 300-450
Recurgere: 9-7 -> 8-6
Cost Mana: 60-110 -> 50-75

 

[Gatotkaca]
Pasiv A redus ușor daunele atacului de bază îmbunătățit în jocul târziu
Indemanare 1: Efect lent: 40% 30%

 

[Zilong revizuit]
Îndemânare 2: Gama de îndemânare a crescut cu 8%
Daune de bază: 200-400 - 250-450

 

[Eudora revizuită]
Ultimate: raportul dintre prima pagubă și a doua pagubă a țintei principale ajustat de la 5: 6 la 6: 5. Daunele totale rămân aceleași.

 

[Alucard revizuit]
Îndemânare 1: efectul lent eliminat
Indemanare 2: Recuperare: 4 -> 5
Ultimate: 40% adăugat efect lent care durează 4 secunde

 

III. Eroi saptamanali gratuiti si Aspecte Noi


1. Aspectul lui Freya [Raven Shogun] va fi disponibil pe 18 august (Ora serverului). Diamante 899. Reducere in diamante de 30% in saptamana de lansare.
[Freya) și [Raven Shogun] vor fi într-un pachet disponibil pe 18 august (Ora serverului). Reducere in diamante de 30% in saptamana de lansare.

 

2. Aspectul lui Dyrroth [Orochi Chris] va fi disponibil în perioada 12 august - 10 septembrie, (Ora serverului). Diamante 1288. Reducere in diamante de 30% in saptamana de lansare.
[Dyrroth] și [Orochi Chris] vor fi inclusi într-un pachet disponibil în perioada 12 august - 10 septembrie (Ora serverului). Reducere in diamante de 30% in saptamana de lansare.

 

3. Aspectul lui Guinevere [Athena Asamiya] va fi disponibil în perioada 12 august - 10 septembrie (Ora serverului). Diamante 1288. Reducere in diamante de 30% in saptamana de lansare.
[Guinevere] și [Athena Asamiya] vor fi incluse într-un pachet disponibil în perioada 12 august - 10 septembrie (Ora serverului). Reducere in diamante de 30% in saptamana de lansare.

 

2.8 Eroi gratuiti: Ora serverului 8/14/2020 05:01:00 - 8/21/2020 05:00:00 (Atingeți butonul Setări din colțul din dreapta sus al paginii principale pentru a verifica.)
Lolita: Rafaela: Yi Sun-shin: Kimmy, Gatotkaca; Ling; Minsitthar: Valir
6 Eroi pentru membrii în plus Starlight: Chang'e; Moskov; Lancelot: Clint; Argus, Belerick

 

IV. Modificari ale câmpului de luptă


câmp de luptă
S-a rezolvat problema în care harta implicită va fi schimbată în Palatul Celestial la trecerea de la o grafică de calitate superioară la o grafică de calitate inferioară.
S-a rezolvat cadrul anormal de avertizare atunci când eroul este pe marginea tufișului, lângă turela Mid Lane.
S-a rezolvat animația anormală când se folosește Irithel Ultimate, Winter Truncheon și Cyclone Eye este declanșat simultan.
Scorul de credit nu poate fi restabilit în modul VS Al atunci când este mai mare de 70.
Optimizarea efectului vizual al „One More Game” pe ecranul post-joc.
S-a adăugat introducerea Hero Power.
S-a adăugat istoricul meciurilor care se joacă cu prietenii.

 

[Modul Brawl]
[De la designeri) - Un nou patch se concentrează asupra echilibrării modului Brawl
Au trecut câteva luni de la ultima ajustare Brawl. În această perioadă, am testat șahul magic și un alt nou mod nou și am acumulat o experiență eficientă în echilibrarea modului. Deși experiența încă nu este suficient de matură, am decis să aplicăm ceea ce am învățat în aceste luni la cel mai vechi mod arcade din MLBB - Brawl Mode.
În trecut, am considerat că performanța soldului ar trebui să fie aproape aceeași în modul Brawl și în modurile comune, astfel încât jucătorii nu au fost nevoiți să învețe cum să joace modul Brawl.
Însă acum, am găsit câteva noi metode de echilibrare care pot face ca majoritatea eroilor să fie mai echilibrate în moduri diferite.
Atunci când aplicăm aceste metode în modul Brawl, ceea ce sperăm nu este să schimbăm pur și simplu ordinea de pe lista de eroi, ci să restrânem diferența dintre eroii superiori și eroii de jos. Odette și Estes sunt încă puternice, dar puteți găsi o modalitate de a face față acum, în afară de evitare!
Sperăm că jucătorii de la Brawl pot învăța ceva util după citirea acestei note de corecție.

vrăji
Revitalizați - Restaurarea redusă cu 50%
Flameshot - Cooldown a crescut cu 50% Daunele reduse cu 25%

Eroi întăriți
Natalia: Fără ajustări -> Daune provocate + 8%, Daune prelevate + 5%
Aldous: Fără ajustări -> Daune luate + 8%
Chou: Fără ajustări -> Daune luate + 8%
Karina: Fără ajustări -> Daune provocate + 8%
Fanny: Fără ajustări -> Daune provocate + 8%
Zilong: Fără ajustări -> Daune luate + 5%
Falcă: Fără reglare -> Daune preluate + 5%
Kaja: Fără ajustări -> Daune preluate + 5%
Esmeralda: Fără ajustări -> Daune luate + 5%
Harith: Fără ajustări -> Daune provocate + 8%
Grock: Fără ajustări -> Daune preluate + 3%
Harley: Fără ajustări -> Daune provocate + 3%
Granger: Fără reglare -> Daune preluate + 3%
Helcurt: Fără ajustări -> Daune luate + 3%

Eroii slăbiți
Odette: Fără ajustări -> Daune provocate-5%, Daune prelevate + 5%
Valori: Fără ajustări -> Efect de vindecare-5%, Daune prelevate + 5%
Bane: Fără ajustări -> Daune provocate-5%, Daune preluate + 5%
Vexana: Fără ajustări -> Daune luate + 8%
Zhask: Fără ajustări -> Daune luate + 8%
Uranus: Fără ajustări -> Daune provocate-5%
Hanabi: Fără ajustări -> Daune luate + 5%
Cecilion: Fără ajustări -> Daune provocate-3%
Hanzo: Fără ajustări -> Daune luate + 3%
Chang'e: Fără ajustări -> Daune provocate-3%

You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2020-11-30 10:08 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list