Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 103|Reply: 0
Collapse the left

Note de Actualizare 1.4.94 ~ [Serverul Oficial]

[Copy link]
Post time 2020-7-19 05:32 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 

Din partea Dezvoltatorilor
Șah Magic Sezonul 2 -  Legendele Cadia


Ultima actualizare a fost un mare succes, deoarece a existat un feedback pozitiv masiv de la jucătorii noștri. Cu noi eroi și sinergii, jucătorii noștri au fost capabili să vină cu mai multe strategii în joc. 
Dar am constatat, de asemenea, că marile schimbări în sinergie au cauzat dificultăți pentru unii jucători în a învăța noul mecanism. 
Astfel, ne-am stabilit un obiectiv pentru noi înșine atunci când am proiectat noua actualizare: pentru a face noul conținut atât ușor de învățat și inovativ de experimentat. Din fericire, am generat câteva planuri, unele dintre ele au fost deja puse în aplicare în această actualizare a noului sezon – Legendele Cadia. 
În Legendele Cadia, va fi o rotație de eroi, iar noii eroi, inclusiv mult așteptatul Yu Zhong, se alătură Șahului Magic! În timp ce câteva ajustări au fost făcute în Sinergie, multe conținuturi noi sunt adăugate la echipamente și Micii Comandanti 

[RAVAGE]
Modul Ravage s-a întors! 
    Fiind modul cel mai rapid, Modul Ravage a fost disponibil doar pentru o perioadă scurtă de timp anul trecut. 
    Din ultimul an, am făcut o actualizare semnificativă a acestui mod în funcție de feedback-ul de anul trecut, inclusiv noul mod 3V3. Pentru detalii, te rugăm să consulți notele de actualizare ale acestui mod.


I. Eroi noi & Eroi modificați


1.[Iataganul Deșertului] - Khaleed
Vanzarea anticipata a noului erou incepe pe 31 iulie. Lansarea oficială pe 6 august. Prețul în diamante este REDUS în prima săptămână cu 30%. 
        Caracteristica eroului: Un luptător rapid și neînfricat care luptă cu ajutorul puterii deșertului. 
        Abilitatea 1: [Tornada DeșertuluiKhaleed trage cu cuțite de nisip, provocând daune inamicilor din apropiere. La lovirea inamicului, el sare o dată în direcția de mișcare și folosește această abilitate din nou pentru de maxim de 3 ori. 
        Abilitatea 2: [Gardianul Nisipurilor Mișcătoare] Khaleed se protejează cu puterea nisipurilor mișcătoare, restaurand HP și Puterea Desertului și reducând daunele suferite. Între timp, nisipurile mișcătoare apar sub picioarele lui, încetinind inamicii din apropiere. 

Ultimata: [Furtună de Nisip DezlănțuităKhaleed invocă o furtună de nisip și se grăbește spre o destinatie aleasa, obținând imunitate de control, provocând daune inamicilor in calea sa și împingându-i în mod constant. Odata ajuns la destinație, Khaleed zguduie pământul, provocând daune mari inamicilor din raza sa și dandu-le stun. 
        Pasivă: [Mers pe Nisip] Khaleed acumulează Putere de Desert în timp ce se deplasează. După ce Puterea de Desert este complet încărcata, Khaleed va aluneca pe nisip, crescând viteza de mișcare și intensificand următorul său atac de bază. Cu atac de bază intensificat, Khaleed sare catre țintă și ridică un mare val de nisip, provocând daune țintei și inamicilor din urmă și lăsând o piscină de nisip. Khaleed câștigă Viteza de Mișcare pe aceasta piscina de nisip în timp ce inamicii săi sunt încetiniți pe aceasta.


II. Eroi gratuiți săptămânali & Aspecte Noi

 

1. Noul aspect al lui Baxia “Badass Roller" va fi disponibil pe data de 14 iulie (Ora Serverului). Diamante 599. Prețul în diamante este REDUS cu 30% în săptămâna de lansare. 
Baxia și aspectul său "Badass Roller" vor fi într-un pachet disponibil pe data de 14 iulie (Ora Serverului). Prețul în diamante este REDUS cu 30% în săptămâna de lansare. 


2. Noul aspect al lui Ling "Umbra Nopții" va fi disponibil pe data de 17 iulie (Ora serverului). Diamante 899. Prețul în diamante este REDUS cu 30% în săptămâna de lansare. 

Ling și aspectul său "Umbra Nopții" vor fi într-un pachet disponibil pe data de 17 iulie (Ora Serverului). Prețul în diamante este REDUS cu 30% în săptămâna de lansare. 


3. Noul aspect al lui Nana "Rochie de Vară" va fi disponibil pe data de 21 iulie (Ora Serverului). Diamante 749. Prețul în diamante este REDUS cu 30% în săptămâna de lansare. 
Nana si aspectul său "Rochie de Vară" vor fi într-un pachet disponibil pe data de 21 iulie (Ora Serverului). Prețul în diamante este REDUS cu 30% în săptămâna de lansare. 


4. Noul aspect al lui Angela "Senzație de Vară" va fi disponibil pe data de 21 iulie (Ora serverului). Diamante 749. Prețul în diamante este REDUS cu 30% în săptămâna de lansare. 
Angela și aspectul "Senzație de Vară" vor fi într-un pachet disponibil pe data de 21 iulie (Ora Serverului). Prețul în diamante este REDUS cu 30% în săptămâna de lansare. 


5. Ajustări în Magazinul de Fragmente pe data de 15 iulie: 
    a. Magazinul de Fragmente de Aspect rare 
Vor fi disponibili: Franco "Apocalipsa", Alucard "Viconte", Gusion "Cyber Ops", Fanny "Cavalerie Roială", Hanabi "Fiery Moth" 

Vor fi indisponibili: Miya "Captain Thorns", Karina "Perla Neagră”, Clint "Rock and Roll", Harley "Magistrat Roial", Alice "Steam Glider"

 
    b. Magazinul de Fragmente Erou 
    Vor fi disponibili: Pharsa, Angela, WanwanCecilionCarmillaBaxia 
    Vor fi indisponibili: HayabusaGusionKimmyEstesHanzoMasha

 

 8 Eroi Gratuiți: Ora Serverului 7/31/2020 05:01:00 - 8/7/2020 05:00:00 (Atingeți butonul Setări din colțul din dreapta sus al paginii principale pentru a verifica.) 
    VexanaMoskovLunoxIrithelKarrie; Sun; Aldous; Franco 
    6 Eroi suplimentari pentru Membrii StarlightLyliaKimmyWanWan, Minotaur; Baxia 


    8 Eroi Gratuiți: Ora Serverului 8/7/2020 05:01:00 - 8/14/2020 05:00:00 (Atingeți butonul Setări din colțul din dreapta sus al paginii principale pentru a verifica.) 
    AkaiCecilionEstes; Argus, Vale, MartisHarithFaramis 
    6 Eroi suplimentari pentru Membrii Starlight: Alpha; DiggieKagura, Aldous; KhufraTerizla 


    8 Eroi Gratuiți: Ora Serverului 8/14/2020 05:01:00 - 21/08/2020 05:00:00 (Atingeți butonul Setări din colțul din dreapta sus al paginii principale pentru a verifica.) 
    Lolita, RafaelaYi Sun-shinKimmyGatotkaca; Ling, MinsittharValir 
    6 Eroi suplimentari pentru Membrii StarlightChang'eMoskovLancelot, Clint; Argus, Belerick 


    8 Eroi Gratuiți: Ora Serverului 8/21/2020 05:01:00 - 28/08/2020 05:00:00 (Atingeți butonul Setări din colțul din dreapta sus al paginii principale pentru a verifica.) 
    Thamuz; Clint; Hanabi, Hilda, CarmillaIrithelDyrrothLeomord 
    6 Eroi suplimentari pentru Membrii StarlightCecilionGusionZhaskRuby, Bane, Uranus 


    8 Eroi Gratuiți: Ora Serverului 8/28/2020 05:01:00 - 9/4/2020 05:00:00 (Atingeți butonul Setări din colțul din dreapta sus al paginii principale pentru a verifica.) 
    Hayabusa; Fanny, Roger, Lancelot, Esmeralda; Angela, ZhaskWanwan 
    6 Eroi suplimentari pentru Membrii StarlightChouBaxiaLapu-LapuFaramisHanzo, Terizla 

 

 8 Eroi Gratuiți: Ora Serverului 9/4/2020 05:01:00 - 9/11/2020 05:00:00 (Atingeți butonul Setări din colțul din dreapta sus al paginii principale pentru a verifica.) 
    Granger, Atlas; Minotaur; Helcurt; Johnson, MashaKhufraHanzo 
    6 Eroi suplimentari pentru Membrii StarlightHarleyHanabiX.Borg. Selena, Kagura, Sun


III. Modificări ale Eroilor


În această acutalizare, am ajustat în principal acești eroi: Vale, Cyclops, Alpha, Yu Zhong, Kaja, Granger, Claude, Kimmy, Khufra, Gatotkaca, Balmond, Hilda, Esmeralda 


[Vale]
 Tăișul Vântului: Durere - Daunele de bază ajustate de la 280-505 la 300-550. 
    Suflul Vântului – Efectul de încetinire ajustat de la 30% la 40%. 
    Suflul Vântului: Control - Durata aruncării în aer ajustată de la 0,9 la 1,2s. 
    Suflul Vântului: Moarte - Daune de bază ajustate de la 960-1440 la 1200-1800. 


[Cyclops]
Atacul Planetelor - Raportul de scădere față de aceeași țintă a crescut de la 50%-70% la 60%-90%. 
    Șocul Prafului de Stele - Daunele de bază ale fiecărei unde de praf de stele au crescut cu 30 la toate nivelurile. 


[Alfa]
Impact rotativ – Efectul de încetinire a crescut de la 40% la 70%. A crescut ușor lățimea zonei de efect. Au fost sincronizate efectul vizual și zona reală de efect. 
    Lovitura Forței - Eliminat efectul de încetinire. Costul mana redus de la 65-90 la 45-70. 
    Sulița lui Alpha - Daunele de bază provocate de Beta au crescut de la 205-285 la 225-315 iar bonusul Atacului Fizic a crescut de la 80% la 280%.  Timpul de încărcare ajustat de la 24s la toate nivelurile la 24-20s. 


[Yu Zhong]
Performanța lui Yu Zhong pe serverul avansat arată că este destul de dificil pentru jucători de a declanșa eruptia Reziduu Sha, astfel, am stabilit beneficii mari pentru acest efect. Cu toate acestea, am constatat că aproximativ de două ori mai mulți jucători ca înainte sunt capabili de a utiliza acest mecanism. Pentru a rezolva problema echilibrului cauzată de marea restaurare HP frecventă, am ajustat suma de restaurare HP. Între timp, am redus ușor creșterea Vitezei de Mișcare obținută din Esența Sha complet încărcată pentru a ușura problema. 
    Atingerea Blestemată – Restaurarea HP din consumul fiecărui stack redusă de la 8% din HP pierdut la 6%. Viteza de mișcare a scăzut de la 40% la 30%.

 
[Kaja]
Întrucât efectul de suprimare al ultimatei lui Kaja nu poate fi purificat, am constatat că devine destul de dificil pentru jucători s să-i facă față iar capacitatea sa de burst  este mult prea puternică la început de meci. Astfel, am redus zona sa de control și burst-ul daunelor la începutul meciului, în timp ce capacitatea sa de daune durabile a fost consolidată. 
    Inelul Ordinii - Daunele de bază reduse de la 150-350 la 120-270. Timpul de incărcare redus de la 8-6,5 la 7-5s. Costul mana redus de la 60-110 la 50-75. 
    Judecata Divină: Raza abilității redusă cu 15%. 
    Furia Pedepsei - Max HP pe bază de daune bonus ajustat de la 6% la 4%. Bonusul Puterii Magice a crescut de la 70% la 100%. 


[Granger]
Rapsodie - Daune de bază ajustate de la 15-155 la 30-180. Bonusul Atacului Fizic ajustat de la 80% la 70%. 
    Rondo - Daunele suplimentare pentru următoarele 2 atacuri de bază ajustate de la 10%-20% la 10%-30%. 
    Sonata Morții - Daune de bază ajustate de la 120-200 la 30-120. Bonusul Atacului Fizic ajustat de la 100% la 70%. Această abilitate provoacă, de asemenea, 12% din HP-ul pierdut al inamicului ca daune fizice acum. 

 

[Claude]
Arta Hoției - Câștigul Vitezei de Atac și al Vitezei de Mișcare ajustate de la 3.5%-6% la 2%-4.5%. 


[Kimmy]
Transformarea Energiei - Bonusul Atacului Fizic ajustat de la 42% la 34%-44%. Bonusul Puterii Magice ajustat de la 48% la 40%-50%. 
    Rafinament Chimic - Unitățile inamice vor restaura Viteza de Mișcare mai repede acum, după părăsirea zonei efectului de încetinire. 
    Încărcare Maximă - Timpul de încărcare ajustat de la 24-16 la 28-20s. 

 

[Khufra]
Răzbunare Tiranică - Daune de bază ajustate de la 80-230 la 150-250. Bonusul de daune ajustat de la 10% din HP max la toate nivelurile la 7,5%-10%. 
    Minge Săltăreață - Bonusul daunelor ajustat de la 5% din HP max la toate nivelurile la 3,5%-6%. Câștigul apărării fizice și magice ajustat de la 60%-100% la 50%-100%. Durata de încetinire ajustată de la 0,5 la 0,2s. 


[Gatotkaca]
Explozia Pumnului de Fier - Daune de bază în timp ajustate de la 75-150 la 100-150. 
    Indestructibil - Optimizat răspunsul la încărcarea într-un blocaj. Gatotkaca poate trece acum prin blocaj mult mai cu precizie. 
    Oase de Oțel - Daunele atacului său de bază intensificat acum scalează mai puțin cu nivelul său. El acum restaurează HP în funcție de consumul Furiei. 


[Balmond]
Rotirea Ciclonului - Daunele de bază ajustate de la 60-185 la 50-200. Bonusul Atacului Fizic a crescut de la 35% la 50%. Numai daunele bonusului de Atac Fizic pot fi critice acum. Optimizarea descrierii abilităților. 
    Combatere Mortală - Timpul de incărcare redus de la 40-26 la 32-24s. 


[Hilda]
Ritual de Luptă - Rezolvată problema prin care Atacul de Bază intensificat nu putea declanșa efecte de atac. 
    Puterea Sălbăticiei - Rezolvată problema prin care raza abilității este prea mică înaintea atingerii stack-urilor maxime. Limita de stack-uri a fost redusă de la 10 la 8. Creșterea daunelor pentru fiecare stack mărită de la 40-50 la 50-60. Acum numărul de stack-uri este afișat sub bara de HP. 

 

[Esmeralda]
Scutul Lunii Înghețate: Câștigul de scut ajustat de la 420-770 la 350-700. 
    Dansul Prafului de Stele - Efectul de încetinire redus de la 25% la 10%. Descrierea  abilității a fost optimizată. 


[Yi Sun-shin]
Am scurtat ușor backswing-ul atacului său de bază. 
    Heavenly Vow - Jurămănat Divin - Viteza de Mișcare obținută de la Nava Țestoasă după scădere a fost mărită de la 15% la 21%. 
    Flota Neînfricată - A fost sincronizată dimensiunea indicatorului cu efectul real. 

 

[Valir]
Torent Mistuitor - Timpul de încărcare ajustat de la 11-9 la 13-10s. 


[Zhask]
A fost rezolvată problema prin care Invocare de Coșmar intensificat nu pierde HP când este atacat de monștri. 


[Masha]
Rezolvată problema numărului de daune a Putere Sălbatică și Thunderclap. 
    Putere Sălbatică - Atunci când este activă, daunele de bază adiționale ale Atacului ei de Bază au fost ajustate la 120 la toate nivelurile.


V. Ajustări ale Câmpului de Luptă

 

Câmp de Luptă 


1.Viteza de Mișcare a minionilor a fost crescută pe culoarele laterale.
2.Au fost optimizate roluri și etichete ale unor eroi.
    a. Alice: Noul rol secundar - Tank 
    b. Kadita: Noul rol secundar - Asasin 
    c. Masha: Eliminat rolul secundar - Tank 
    d. KarinaGusionGuinevereSilvanna: Rol secundar eliminat - Mag; Etichetă nouă - Daune Magice 
    e. Lolita: Rolul principal și Rolul secundar schimbate. Ea este acum Suport / Tank 
3. A fost optimizată performanța mapei Sanctuar Imperial la Grafică Ultra. 
4. Rezolvate daunele anormale atunci când Harley aruncă Ultimata pe Kupa. 
5. Rezolvată problema prin care Yu Zhong ar ieși în mod prematur din Butoi atunci când folosește Abilitatea Butoi în forma Dragon Negru din modul Brawl. 
6. Rezolvat timpul anormal al abilității 1 al lui Lesley cauzat de ieșirea din tufișuri după folosirea acestei abilități. 
7. A fost rezolvată problema culorii modelului lui Ling după coborârea de pe zid cauzată de ieșirea din tufișuri după folosirea abilitații 1. 
8. Rezolvată problema de afișare a restaurării HP-ului primit pentru ultimata lui Argus. 
9. Rezolvată problema apărută atunci când Yi Sun-shin și Jawhead sunt în același meci. 


Echipament 


Statisticile arată că, fiind intensificați de anumite echipamente și buff-uri, un număr mare de asasini și țintași sunt capabili să facă daune excesive cu un singur Atac de Bază. Pentru a îmbogăți alegerea de build și gameplay-ul pentru jucătorii noștri, am ajustat aceste echipamente și buff-uri într-o anumită măsură.

1.Lama 7 Mări 
    Atacul fizic a crescut de la 65 la 70. 
    Pasivă unică: Ambuscadă - Daunele suplimentare de bază ale următorului atac de bază au crescut de la 180 la 240, în timp ce bonusul de atac fizic a fost redus de la 100% la 60%. 
2. Lama Disperării 
    Atacul Fizic redus de la 170 la 160. 
3.Raptor Machete 
    Pasivă unică provoacă daune fizice în loc de daune reale acum. Am optimizat descrierea. 
4.Core Guard 
    Sufletul de Lavă:  
Daune pentru Țintaș /Mag/Suport ajustate de la 50+60% Atac fizic la 50+30% Atac fizic+50*Viteză de atac. Efectul de încetinire redus de la 30% la 20%. 
    Daune pentru Asasin/Luptător/Tank ajustate de la 50+40% Atac fizic la 50+20% Atac fizic+30*Viteză de atac. Efectul de încetinire redus de la 80% la 60%. 

 

Monștri 


1.Micii crabi sunt acum invocați la 40s în meci în loc de 45s. 
2. Iarbă Mișcătoare - Restaurarea HP pe secundă pentru eroii aliați redusă de la 2% la 1%. Restaurarea HP pentru minioni neschimbată.


V. Evenimente & Caracteristici Noi


1. Aspectele Kof revin pentru NUMAI 30 ZILE, inclusiv Iori Yagami, Leona, K', și Diamant Kula. 
    a. În timpul evenimentului, poți obține Aspect Epic, Aspect Special, Aspect Elite, Aspect de Bază, Emote de Luptă rar permanent și alte elemente în fondul de premii prin efectuarea extragerii norocoase. 
    b. A "Leona" este garantat atunci când efectuezi a 10-a extragere pentru prima dată. Cele duplicate obținute de la eveniment vor fi convertite într-un Aspect Epic aleatoriu. 
    c. Un Aspect Epic este garantat la fiecare 10 extrageri. 
    d. Un Aspect KOF este garantat după completarea unei linii Bingo pentru primele 2 ori. 
    e. Complează o linie orizontală, verticală sau diagonală pentru a obține un Bingo și a câștiga un Aspect Epic pe care nu îl deții. 
    f. Atinge Fondul de Premii pentru a vedea detaliile recompenselor. 
    g. Aspectele duplicate obținute din eveniment vor fi convertite automat în Fragmente de Aspect în consecință. 
    h. Când evenimentul se termină, elementele aferente, inclusiv loteriile KOF Bingo, vor fi eliminate automat. În consecință, unele puncte de luptă vor fi returnate prin e-mail în joc. 
    i. Un maxim de 10 înregistrări de obținere a aspectelor vor fi afișate în istoric. 


2.Evenimentul de Dăruire Aspect Carnaval de Vară
    a. Când prietenul tău îți trimite Nana "Rochie de Vară" sau Angela " Senzație de Vară " ca un cadou, poți revendica una din Ramele de Profil Carnaval de Vară de pe pagina de eveniment. 
    b. Când ai obținut Nana "Sundress" și Angela " Senzație de Vară ", poți revendica una din Ramele de Profil Carnaval de Vară de pe pagina de eveniment. 
    c. Puteți revendica numai o Rama de Profil în acest eveniment. Alege cu atenție. 
    d. Te rugăm să nu uiți să revendici Rama de Profil în timpul evenimentului, deoarece aceasta nu va mai putea fi revendicată la terminarea evenimentului. 


VI. Modificări de Sistem


1. Un meci invalid poate fi declanșat acum atunci când jucătorul este AFK la primele 0-3s ale unui meci, în loc de 0s. 
2.Meciurile invalide nu sunt luate în considerare în ratele de câștig ale eroilor preferați acum. 
3. A fost adăugat memento baterie slabă. 
4.Optimizat Canalul pentru Recrutare Echipă: Acum ai mai multe opțiuni de trimis în mesajul de recrutare. (de exemplu,, rolul dorit pentru echipa ta.) 
5.Optimizat UI al lobby-ului. 
6.Adăugate noi metode de control. 
    Adăugate noi metode de control la o singură direcționare de competențe și de atac de bază. Poți activa "Atac de Bază Țintire Inteligentă " și " Țintire Inteligentă Abilități " În Setări - "Controale". Această funcție te va face să alegi țintele mai precis. 
7.Ajustat Capitolul III din Codul de Măiestrie pentru Freya și Luo Yi. 
8. Optimizări MCL 
    a. Simplificat procesului de promovare/eliminare. Au fost aranjate interfațele. 
    b. Puteți trimite Chat Rapid în lobby-ul MCL acum. 
9.Adăugate efectele speciale pentru membrii echipei campionului MCL și echipe de 5 jucători pe ecranul de încărcare. 
10.Un nou stil este aplicat ecranului de glonț trimis de streamer. 
11.Fixat efectul de sunet din cauza reconectării. 
12. Ajustări ale regulilor Pedepsei pentru AFK 
    a. Efectuarea AFK de scurtă durată de mai multe ori este considerată ca AFK și jucătorul va fi pedepsit. 
    b. Dacă timpul total de AFK al unui jucător este peste o anumită perioadă de timp, nu va primi stea, chiar dacă echipa a câștigat meciul. 
    c. Jucătorul care a efectuat AFK de mai multe ori va fi interzis din Modul Clasament pentru o perioadă lungă de timp. 
13.Cumpărături Live Stream
    a. A fost adăugată funcția de Cumpărături Live Stream în cazul unde streamerii introduc diverse elemente de joc pentru tine. Reduceri limitate și cu valoare limitată de timp doar aici, în Cumpărături Live Stream! 
    b. Am adăugat funcția de chat și anunțul de achiziție. 
    c. Am adăugat unele efecte vizuale noi pentru imaginea de promovare și Canalul Livestream. 
    d. Fixată problema prin care ecranul live se poate suprapune cu alte ecrane, în unele cazuri. 
    e. Adăugată pictograma de intrare pe ecranul principal și punctul roșu memento. 
14.Adăugată pedeapsa pentru înjurături pe câmpul de luptă. 
    Atunci când un jucător trimite frecvent mesaje de înjurături în canalul de chat public, acest jucător va fi dezactivat de la trimiterea de mesaje. 
15. A fost ajustată Camera de Observare pentru Turnamentul Esport 
    Acum poți schimba raza camerei. 
16. A fost optimizată imaginea de promovare pentru Live Stream Esport. 
    Atunci când avatarul echipei nu a fost încă setat, acum culoarea de fundal negru este ascunsă.

You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2020-12-5 11:29 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list