Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 248|Reply: 0
Collapse the left

[Kemaskini] Nota Patch 1.4.62 (Advanced Server)

[Copy link]
Post time 2020-3-21 12:39 AM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x


I. Wira Baharu & Wira yang Diubahsuai

1. [Yin-yang Geomancer] - Yi telah tiba ke dalam Server Cubaan sebagai wira percuma (Terhad).  Tidak tersedia untuk pembelian.

Keistimewaan Wira: Seorangan Mage yang berkeliaran di antara binari Yin dan Yang, pandai dalam mengakibatkan kerosakan dan menimbulkan kesan CC di kejauhan.

Teknik 1 [Overturn]: Yi menukar keseimbangannya dengan tekniknya yang ke-2 dan ke-3 yang beralih kepada "Yin" atau "Yang".

Teknik 2 [Dispersion]: Yi melancarkan tenaga dalam arah yang ditetapkan, menyebarkan pukulan pertama dan mengakibatkan Kerosakan Magik kepada sasaran dan musuh-musuh di belakang dalam kawasan berbentuk kipas.  apabila memukul wira musuh, dia menggunakan tanda "Yang" dan memindahkan bekas tanda kepada wira musuh lain di belakang.

Teknik 3 [Rotation]: Yi menyeru "Api daripada Yang" atau "Air daripada Yin" dalam kawasan yang ditetapkan, mengakibatkan Kerosakan Magik dan memperlahan musuh.  "Api daripada Yang" dan "Air daripada Yin" boleh membuat Reaksi Yin-Yang berterusan di antara unit berhampiran.

Muktamad [Diversion]: Yi mencipta bulatan teleport di sekelilingnya dan selepas melaungkan selama beberapa saat, menghantar mana-mana wira sepasukan dalam bulatan ke tempat lain di dalam medan pertempuran.

Pasif [Duality]: Teknik akan menjana tanda bertentangan "Yin" dan "Yang" di medan pertempuran.  Reaksi Yin-Yang berlaku apabila dua pemegang tanda tiba mendekati: Bagi pemegang tanda yang sama, ia akan mengakibatkan kerosakan berterusan: kepada pemegang tanda bertentangan, 2 tanda ini akan dinetralkan, mengakibatkan kerosakan Magik dengan memegunkan mereka.  Setiap kali Yi mengenakan tanda baharu kepada pembawa tanda, dia memperoleh perisai dan kelajuan pergerakan.

2. Atlas, the Ocean Gladiator akan tersedia pada 20 Mac (Masa Server).  599 Berlian, 32000 BP. DISKAUN 30% Berlian pada Minggu Pelancaran.  Akses percuma kepada wira menjadi tidak tersedia selepas dia berada di dalam Server Rasmi.II.  Wira Percuma Mingguan & Skin-skin Baharu

1. Skin baharu Atlas "Reactor Core" akan tersedia pada 20 Mac (Masa Server).  269 Berlian. DISKAUN 30% Berlian pada Minggu Pelancaran.

Atlas dan Skin baharunya "Reactor Core" akan berada dalam pakej dan tersedia pada 20 Mac (Masa Server).  DISKAUN 30% Berlian pada Minggu Pelancaran.

2. Skin baharu Wanwan "Shoujo Commander" akan tersedia pada 24 Mac (Masa Server).  599 Berlian. DISKAUN 30% Berlian pada Minggu Pelancaran.

Wanwan dan Skin baharunya "Shoujo Commander" akan berada dalam pakej dan tersedia pada 24 Mac (Masa Server).  DISKAUN 30% Berlian pada Minggu Pelancaran.

3. Wira Percuma: Masa Server 3/20/2020 05:01:00 hingga 3/27/2020 05:00:00

8 Wira Percuma: Franco, Bane, Grock, Hilda, Lolita, Gatotkaca, X.Borg, Claude

6 Wira Tambahan Ahli Starlight: Wanwan, Jawhead, Diggie, Sun, Akai, Baxia

4. Mod Arked - [MAGIC CHESS]

A. Papan Chess baharu "Necrokeep" akan tersedia pada 23 Mac (Masa Server).  599 Berlian. DISKAUN 30% Berlian pada Minggu Pelancaran.

B. Little Commander baharu, Naughty Eggie akan tersedia pada 23 Mac (Masa Server).  499 Berlian, 24000 BP, DISKAUN 30% Berlian pada Minggu Pelancaran.

C. Skin Little Commander Eggie "Deteggtive" akan tersedia pada 23 Mac (Masa Server).  269 Berlian. DISKAUN 30% Berlian pada Minggu Pelancaran.

D. Little Commander "Eggie" dan Skinnya "Deteggtive" akan berada dalam pakej dan tersedia pada 23 Mac (Masa Server).  DISKAUN 30% Berlian pada Minggu Pelancaran.III.  Penyelarasan Wira

[Popol dan Kupa]

Pertumbuhan HP dikurangkan sebanyak 20 pada semua level.

Bite 'em, Kupa!: Apabila menggunakan dalam keadaan biasa.  Kupa akan menyerang dengan pantas selama beberapa kali.  Apabila menggunakan dalam keadaan Alpha Wolf Form, kini ia akan memegunkan musuh-musuh dan bukannya menyekat mereka. Kerosakan asas daripada Panah Popol dikurangkan dari 80-110 ke 40-55 dan tidak lagi mendapat manfaat daripada kesan krit.

Kami berasa Marah!: HP Kupa dikurangkan dari 2500-4500 ke 2500-4000.

[Terizla]

Zon Penalti: Kesan perlahan dilaraskan dari 20% (semua level) menjadi 20% / 25% / 30%.

[Angela]

Mengoptimumkan animasi teknik.IV.  Penyelarasan Pertempuran

Medan pertempuran

1. Emblem Custom Assassin, Bounty Hunter: Mengeluarkan bonus emas tetap selepas membunuh wira musuh.  Kini keuntungan emas tambahan sama dengan 40% daripada bonus yang dikeluarkan.

2. Menambahbaiki kesan "Sekat", kini ia boleh dicetuskan kepada sasaran yang kebal terhadap CC dengan betul.V.  Acara & Ciri-ciri Baharu

1. Ciri baharu "Pra-Jemputan"

A. Ketua pasukan boleh menjemput pemain yang bertarung dalam perlawanan.

B. Apabila pemain menerima jemputan ini.  mereka akan menyertai lobi pasukan dengan segera selepas perlawanan mereka selesai.  Dalam medan pertempuran, anda hanya boleh menerima pra-jemputan sebanyak 2 kali, dan anda hanya boleh menerima pra-jemputan daripada 1 pemain.

C. Apabila pra-jemputan diterima, ketua pasukan boleh mula beratur hanya selepas pemain ini memasuki lobi.  (Ketua pasukan boleh mengeluarkan rakan sepasukan yang di pra-jemput)

Ciri-ciri pra-jemput kini hanya tersedia dalam mod Classic / Ranked / Brawl.VI.  Penyelarasan Sistem

1. Latihan: Menambahkan objek dengan pertahanan 0 untuk ujian kerosakan.

2. Tambah Skrin Rakan: menambahkan ciri "Pemain Berhampiran", boleh digunakan untuk mencari dan mengikuti pemain yang berhampiran.
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-1-16 02:46 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list