Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 191|Reply: 0
Collapse the left

[Kemaskini] Nota Patch 1.4.36 [Advanced Server]

 Close [Copy link]
Post time 2019-12-13 07:52 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Dari Para Pereka:
Krismas akan datang!  Untuk merayakannya, kami telah menyediakan banyak acara permainan yang menarik dan siri "Winter Box" untuk anda.  Merry Christmas kepada semua orang!

Dalam kemas kini ini, kami telah mengubah dan mengoptimakan peta 5v5 [The Celestial Palace] dan Creep di kawasan Jungle.  Sementara itu, kami membawa 2 peta baharu, [Imperial Sanctuary] dan [Christmas Carnival].  Harap anda menikmati ini!  Musim 15 secara rasmi akan berakhir pada 21 Disember pada 00:00 (Masa Server).  Sudah tiba masanya untuk berusaha dalam kemuliaan di musim baharu!

Sementara itu, kami mengemas kini mod Arcade "CHESS-TD" kepada versi 2.0 "Dragon Arrival". Jika anda seorang peminat persaingan strategi, jangan ketinggalan!I. Wira Baharu & Wira yang Diubah

+. Silvanna, The Imperial Knightress.  Log masuk pada 14 Disember untuk menuntut item "Kad Silvanna" secara PERCUMA, yang boleh digunakan untuk bertukar wira "Silvanna" selepas pembaharuan pada 17 Disember.
Kepakaran Wira: Seorang pejuang yang kuat dan bijak bila solo.
Teknik 1: [Cometic Lance] - Silvanna menyerang dengan Tombaknya, mengakibatkan Kerosakan Magik kepada semua musuh di laluan dan memegunkan wira musuh pertama.  Sementara itu, meningkatkan kelajuan pergerakannya.  jika teknik ini mengenai sasaran, Silvanna akan meluru ke arah yang ditetapkan dan menyerang dengan tombaknya sekali lagi, mengakibatkan Kerosakan Magik kepada musuh yang berdekatan.
Teknik 2: [Spiral Strangling] - Silvanna menikam dengan tombaknya ke arah yang ditetapkan dan berpusing untuk beberapa kali.  Setiap kali mengakibatkan Kerosakan Magik kepada musuh-musuh dalam AoE dan sedikit menarik mereka ke pusat.  Sementara itu, menjana mata perisai kepada dirinya sendiri.  Silvanna memusingkan tombaknya sekali lagi untuk setiap 50% Kelajuan Serangan tambahan.  jika sasarannya adalah Minion akan memberikan sedikit kerosakan.
Muktamad: [Imperial Justice] - Silvanna melompat ke arah yang ditetapkan, mengakibatkan Kerosakan Magik kepada musuh-musuh dalam AoE dan melambankan mereka.  Sementara itu, Silvanna mencipta Circle of Light, di mana musuh yang paling hampir dari pusatnya akan terhalang dari melarikan diri selama beberapa saat.  jika Silvanna berada di Circle, dia akan menerima tambahan Kelajuan Serangan dan Magik Lifesteal.
Pasif: [Knightess´ Resolve] - Silvanna mengakibatkan Kerosakan Magik dengan Serangan Asas.  Tekniknya boleh menanda musuh yang terkena.  Setiap tanda mengurangkan Pertahanan Fizikal & Magik sasaran.  satu sasaran boleh membawa sebanyak 5 tanda. Apabila tanda mencapai had, teknik Silvanna boleh mengakibatkan Kerosakan Tambahan kepada sasaran.II.  Wira Percuma Mingguan & Skin Baharu

+. Skin baharu [Silvanna - Hallowed Lance] boleh didapati dari 17 Disember (Masa Server).  269 Berlian. Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.

+. Skin baharu [X.Borg - Moto Drifter] boleh didapati dari 19 Disember (Masa Server).  599 Berlian. Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.
[X.Borg] dan Skin baharunya [Moto Drifter] akan ditawarkan dalam satu pakej dan boleh didapati dari 19 Disember (Masa Server).  Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.

+. Skin baharu [Claude - Christmas Carnival] boleh didapati dari 23 Disember (Masa Server).  749 Berlian. Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.
[Claude] dan Skin baharunya [Christmas Carnival] akan ditawarkan dalam satu pakej dan boleh didapati dari 23 Disember (Masa Server).  Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.

+. Skin baharu [Badang - Susanoo] boleh didapati dari 26 Disember (Masa Server).  749 Berlian. Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.
[Badang] dan Skin baharunya [Susanoo] akan ditawarkan dalam satu pakej dan boleh didapati dari 26 Disember (Masa Server).  Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.

+. Pelarasan di Kedai Fragmen pada 17 Disember (Masa Server):
A. Kedai Fragmen Skin Langka:
Skin [Aurora - Heartbreak Empress] tidak akan tersedia.
Skin [Gusion - Cyber ​​Ops] akan tersedia.
B. Kedai Fragmen Wira:
Fanny, Grock, Harith, Kaja, Aldous, Claude, Thamuz dan Irithel - tidak akan tersedia.
Belerick, X.Borg, Pharsa, Sun, Badang, Valir, Hanabi dan Guinevere - akan tersedia.

+. Pelarasan di Kedai Sacred Statue pada 17 Disember (Masa Server):
Sacred Statue [Valir - Flames of Revenge] dan [Guinevere - Violet Dream] akan tersedia.

+. Pelarasan di Kedai Skin Berwarna pada 17 Disember (Masa Server):
Skin Berwarna [Lesley - Cheergunner], [Bruno - Best DJ] dan [Irithel - Hellfire] akan tersedia.

+. Masa Server 2019-12-13 05:01:00 hingga 2019-12-20 05:00:00
8 Wira Percuma: Thamuz, Zhask, Kagura, Harley, Karina, Terizla, Valir, Kaja
6 Wira Tambahan Keahlian Starlight: Lancelot, Jawhead, Pharsa, Hylos, X.Borg, Lylia

+. Masa Server 2019-12-20 05:01:00 hingga 2019-12-27 05:00:00
8 Wira Percuma: Alice, Franco, Claude, Karrie, Estes, Natalia, Chang'e, Alucard
6 Wira Tambahan Keahlian Starlight: Hilda, Lunox, Argus, Hylos, Selena, Grock

+. Masa Server 2019-12-27 05:01:00 hingga 2020-01-03 05:00:00
8 Wira Percuma: Dyrroth, Akai, Moskov, Harley, Selena, Kimmy, Harith
6 Wira Tambahan Keahlian Starlight: Kagura, Jawhead, Esmeralda, Chang'e, Kadita, Khufra

+. Masa Server 2020-01-03 05:01:00 hingga 2020-01-10 05:00:00
8 Wira Percuma: Bane, Hanabi, Sun, Lunox, Vexana, Masha, Granger, Helcurt
6 Wira Tambahan Keahlian Starlight: Rafaela, Alpha, Irithel, Franco, Harley, Leomord

+. Masa Server 2020-01-10 05:01:00 hingga 2020-01-17 05:00:00
8 Wira Percuma: Faramis, Alpha, Bane, Lapu-Lapu, Minotaur, Pharsa, Gusion, Aldous
6 Wira Tambahan Keahlian Starlight: Karrie, Lesley, Argus, Chou, Belerick, Lylia

+. Menambah Komander-komander Baharu dan Skin mereka dalam [CHESS-TD]:
1. [The Axeman Ragnar] boleh didapati dari 20 Disember (Masa Server).  399 Berlian, 15000 BP, Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.
Skin Ragnar [Axe-expert Ragnar] boleh didapati dari 20 Disember (Masa Server).  269 Berlian. Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.

2. [Swordman Remy] boleh didapati dari 20 Disember (Masa Server).  499 Berlian, 24000 BP, Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.
Skin Remy [Sword-expert Remy] boleh didapati dari 20 Disember (Masa Server).  269 Berlian. Potongan 30% Berlian Minggu Pelancaran.III.  Pelarasan Wira

[Valir]
Mengoptimakan animasi teknik

[Wanwan]
Crossbow of Tang: kini teknik ini boleh dicetuskan kepada sasaran apa sahaja apabila Kelemahan musuh semua terkena, bukan hanya boleh digunakan kepada sasaran yang Kelemahannya terkena.

[Pharsa]
Wings by Wings: mengoptimakan keterangan teknik.  kini dia selari dengan kesan teknik yang lebih baik.

[Masha]
Thunderclap: Melaraskan Pengurangan Kerosakan dari 30%-50% ke 25%-35%.

[Baxia]
Baxia-Shield Unity: Tempoh memegunkan dilaraskan dari 1s/2s ke 0.75s/1.5s.
Tortoise's Puissance: Melaraskan debuff melambankan dari 30% ke 15%.

[Ling]
Melaraskan Serangan Asas kembali dari 130 ke 125.
Defiant Sword: Bonus Serangan Fizikal diturunkan 5%.

[Hanabi]
Pelbagai Serangan Asas ditingkatkan dari 4.8 ke 5.

[X.Borg]
HP Asas ditingkatkan dari 1038 ke 1078.

[Fanny]
Steel Cable: Di ​​semua level, kos energy meningkat 1.

[Badang]
Serangan Asas diturunkan dari 119 ke 111.

[Carmilla]
Vampire Pact: pembaikan masalah di mana pasif akan mengurangkan pertahanan untuk dirinya sendiri.
Sanguine Bats: CD dilaraskan dari 12s-10s ke 10s di semua level.
Curse of Blood: pelbagai teknik diturunkan dari 6 unit ke 4 unit.  Kesan melambankan awal ditingkatkan dari 60% ke 90%.  Tempoh melambankan ditingkatkan dari 2s ke 5s.  mengoptimakan keterangan teknik.

[Cecilion]
Bat Impact: Kerosakan Asas meningkat 25. Kini dia juga boleh mengakibatkan kerosakan dua kali ganda kepada musuh yang dekat dengannya.
Bats Feast: kini setelah menggunakan teknik ini, kelajuan pergerakan Cecilion akan meningkat sebanyak 60% yang akan cepat merosot hingga 30% dalam 2s.

[Silvanna]
Imperial Justice: CD dilaraskan dari 45s-40s ke 45s di semua level.

[Belerick]
Ancient Seed: mengoptimakan keterangan teknik supaya ia boleh menjajarkan dengan kesan teknik yang lebih baik.  kini setelah menggunakan teknik ini, Belerick akan meninggalkan benih di laluan yang boleh mengakibatkan kerosakan tambahan kepada musuh, melambankan mereka selama 1s dan mengagah mereka selama 1.2s.  Mengurangkan kerosakan setiap hit.  Tetapi memukul sasaran selama 2 kali akan mengakibatkan lebih banyak kerosakan daripada kerosakan setiap hit sebelumnya.
Deadly Thorns: Kerosakan Asas dari Serangan Rebound diturunkan dari 200-410 ke 150-360.
Laraskan binaan yang disyorkan.IV.  Pelarasan Pertempuran

Medan Perang
Gambaran Keseluruhan Medan Perang
+. Adakah anda ingin mendapatkan maklumat mengenai perubahan musim lebih mudah dan jelas?  Adakah anda ingin mempunyai gambaran keseluruhan medan perang MLBB?  Adakah anda ingin tahu cerita di balik makhluk di atas peta?  Kini, dengan mengetuk butang "Battlefield Overview", anda boleh tengok keseluruhan medan perang!
+. Dalam kemas kini ini, kami telah mencipta model meja pasir baharu untuk peta baharu "Imperial Sanctuary" di mana anda boleh mempelajari banyak maklumat mengenai medan perang MLBB.  Kami berharap ciri baharu ini dapat membantu anda mengoptimakan taktik permainan anda dan menguasai lawan anda!
+. Lithos Tortoise: mengubah namanya menjadi Lithowanderer.  pembaikan masalah di mana Walkie Grass tidak akan menjadi tidak nampak apabila pembunuh memasuki keadaan tidak kelihatan.
+. Cyclone Eye: Sedikit meningkatkan masa kelewatan.  Melaraskan CD ke 45s.
+. Pembaikan pepijat di mana the Soul of Lava tidak akan menjadi tidak nampak apabila pembunuh memasuki keadaan tidak dapat dilihat.
+. Turtle: Sedikit penurunan pertumbuhan Serangan Fizikal dan Magik dari Buff Turtle.

Mantera
Flameshot: kini boleh menolak musuh seperti sebelumnya.
Arrival: mengoptimakan efek visual.

Peta bertema
Mengoptimakan reka bentuk seni peta [Imperial Sanctuary].V. Acara & Ciri Baharu

+. Krismas akan datang!  Untuk merayakannya, kami menyediakan acara siri "Winter Box" untuk anda. Merry Christmas!
Ambil bahagian dalam acara "Pre-order Winter Box" semasa 21 Disember - 27 Disember (Masa Server) dan log masuk pada 28 Disember untuk menuntut 3 "Snowflake" secara PERCUMA.  Kumpulkan 4 "Snowflake" untuk mendapatkan Twilight Ticket, item yang diperlukan untuk mengambil bahagian dalam acara "Winter Box".  Skin Special dijamin pada bukaan pertama!

+. Ambil bahagian dalam acara "Winter Box" pada 28 Disember - 30 Disember (Masa Server) dan log masuk / bermain dengan rakan dan menang 1 permainan / menyelesaikan 1 permainan / beli 20 Berlian secara keseluruhan / beli 100 Berlian secara keseluruhan untuk mendapatkan "Snowflake".  Kumpulkan "Snowflake" yang cukup untuk bertukar dengan item yang diperlukan guna membuka Winter Box - "Twilight Ticket"!

+. Acara cabutan terhad "Winter Box" akan bermula dari 21 Disember (Masa Server).
Semasa acara tersebut, 2 jenis kotak akan tersedia dan pemain boleh membeli paling banyak 60 dari mereka.
Kumpulan Hadiah:
Kotak Elite: Mengandungi Skin Special, Skin Elite dan Skin Asas.  Skin Special/Elite dijamin dalam "5X Bukaan".
Kotak Epic: Mengandungi Skin Epic, Skin Special, Skin Elite dan Skin Asas.  Skin Epic dijamin dalam "5X Bukaan".
Pemain akan menerima Fragmen Eternity ketika membuka Skin berulang.  Gunakan Fragmen Eternity untuk menebus skin dalam Kedai Eternity.
Ketuk tanda soalan untuk melihat kumpulan hadiah.
Fragmen Eternity yang berlebihan akan diubah menjadi Fragment Skin Langka pada nisbah 5:1, dan dihantar kepada pemain melalui mel.  Item acara lain akan diubah menjadi BP.

+. Semasa 21 Disember - 29 Disember (Masa Server), ambil bahagian dalam Acara Christmas Themed Collect & Acara Penukaran, kumpulkan "Christmas Stocking" dan tukarkan untuk "Efek Recall Christmas 2019".

+. Acara EXP & BP berganda serta Perlindungan Bintang akan bermula dari 21 Disember (Masa Server).

+. Acara "Penukaran Silvanna" akan bermula pada 17 Disember (Masa Server).  Gunakan "Kad Silvanna" yang anda perolehi melalui me-log masuk pada 14 Disember untuk bertukar dengan wira baharu Silvanna secara PERCUMA!

+. Leaderboards Starlight
A. Leaderboards Starlight terbuka.
B. Leaderboards mengandungi Leaderboard Global / Lokal / Rakan.
C. 99 Top Pemain dalam Leaderboard Global akan mendapat ganjaran istimewa.
D. Untuk maklumat lanjut, sila teruskan ke halaman dalam permainan yang berkaitan.VI.  Pelarasan Sistem

+. Laraskan reka bentuk seni ikon "LEADERBOARDS" di Lobi Utama.
+. Menambah pencapaian baharu [Angelic Agent], yang boleh dicapai dengan memperolehi Skin "Lesley - Angelic Agent".
+. Kini pemain boleh memilih sama ada untuk memaparkan nama FB rakan di senarai rakan.

You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-1-18 12:37 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list