Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 705|Reply: 6
Collapse the left

[Permintaan] Discord Channel

 Close [Copy link]
Post time 2019-8-23 05:35 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by Eizy at 2019-8-23 05:53 PM

permisi, ada yang punya discord channel ML yang aktif? (Selain MLBB Official & G2)
Bisa di share kalo yang punya
Post time 2019-8-25 10:58 PM | Show all posts
Kamu buat aja, aku bakal gabung
 Author| Post time 2019-8-25 11:21 PM | Show all posts
Ncup.Ajh replied at 2019-8-25 10:58 PM
Kamu buat aja, aku bakal gabung

males ngurusnya, mending nyari yg udh ramai

Comments

Hahaha.. Sama  Post time 2019-8-25 11:26 PM
Post time 2019-8-26 02:59 PM | Show all posts
anda boleh join ini jugak kalau nak cari team. @Dennis pun dalam channel ini

https://discord.gg/dmuNGA
 Author| Post time 2019-8-26 11:56 PM | Show all posts
yg indo gan, itu kan luar semua. Beda server auto lag ntar
Post time 2019-8-27 09:31 AM | Show all posts
ada banyak lagi, tapi mlbb official tu banyak sangat orang bincang bodoh. susah mau tag player main. boleh try discord lain channel yang kurang orang sikit. boleh cuba pasal kita akan open channel untuk indonesia/malaysia saja

https://discord.gg/WAM4gb
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-10-24 11:07 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list