Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 1094|Reply: 10
Collapse the left

[Saran] Jual skin layla blue spectre 1jt bp

 Close [Copy link]
Post time 2019-8-19 08:32 AM From mobile phone | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Gpp dah 1jt bp / atau dibeli make magic crystal, ane rela aja asal skin layla blue spectre di jual
Post time 2019-8-19 10:10 AM | Show all posts
Kan namanya limited sama seperti skin eudora vivo, hrus beli hp nya biar dapat skinnya tapi semoga saja bisa masuk idenya

Comments

Oiya, dlu sih kan ga bsa dibeli skin eudora vivo  Post time 2019-8-19 10:56 PM
Itu tidak sama seperti Eudora - vivo bro  Post time 2019-8-19 09:44 PM
Post time 2019-8-19 11:26 AM | Show all posts
beli sama company nya gan, sekalian
Post time 2019-8-19 09:45 PM | Show all posts
Ide yg bagus.. Kurasa semua skin juga harus bisa dibeli dengan BP
Post time 2019-8-20 12:45 PM | Show all posts
amboi, boleh beli hp dapat skin special keh ?

Comments

Haha.. Ngarep lu  Post time 2019-8-25 11:05 PM
betul ke ?? wahhhh. ni moonton tak bagus la, hanya side kat indonesia, kita vn sini pun server lain, harap dia orang kasi offer sikit....hahah  Post time 2019-8-20 12:54 PM
Dulu sih beli hp vivo dapat skin eudora haha  Post time 2019-8-20 12:50 PM
Post time 2019-10-10 12:18 PM | Show all posts
ini boleh diteruskin ke pihal moonton sih .. BP jadi ada guna nya selain beli hero , emblem uda mentok di 9 semua jenuh euy ...
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-12-6 08:14 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list