Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 889|Reply: 4
Collapse the left

[Permintaan] Lolita epic skin

 Close [Copy link]
Post time 2019-5-31 07:03 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
aku user lolita,Kapan skin epic lolita dibuat y? lolita udh hero lama tpi masih blm dpet skin epic, saya mohon moonton bisa buat skin epic mahal untuk lolita,terima kasih
Post time 2019-5-31 07:35 PM | Show all posts
Hmmm...Lolita belum butuh epic skin mungkin karena dia udah punya 2 spesial skin
Post time 2019-5-31 08:49 PM | Show all posts
Mungkin kalo berharap skin Lolita harus berdoa biar player Lolita banyak, biar GM MLBB lebih tertarik buat bikin-nya.
Post time 2019-5-31 10:33 PM | Show all posts
Tuggu aja deh nanti Devnya bikin skin survey epic Lolita loh pda patch yng kapan datang
Post time 2019-8-9 05:15 PM | Show all posts
Kita hanya bisa berharap dan berdoa
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-9-18 12:10 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list