Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 2928|Reply: 6
Collapse the left

[Masalah Akaun] Lupa password moonton akaun.

 Close [Copy link]
Post time 2018-4-8 08:37 PM From mobile phone | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Saya daftar menggunakan khairizalismail@gmail.com dan bind pd 31 Dis 2017. Saya tukar handphone baru jadi nk log in id lama lupa pasword.
 Author| Post time 2018-4-8 08:39 PM From mobile phone | Show all posts
Reset password tp blm terima email dr moonton
Post time 2018-4-12 07:42 AM | Show all posts
Hello,
cadangan saya, kamu boleh laporkan hal ini ke customer service in-game, kalau kamu maksudkan kamu tidak boleh login account kamu kerana lupa password, saya cadangkan kamu untuk menghantar laporan ke mobilelegendsgame@gmail.com . Mereka akan mengambil masa untuk menyelesaikan masalah kamu jadi bersabar.
Post time 2018-4-20 09:48 AM | Show all posts
Saya juga alami masalah yang sama. Dari tahun lepas lagi sudah hubungi di emel, tapi hingga sekarang tiada respon. Dah banyak habis duit dekat ID saya tu. Takkan mereka diam saja?
Post time 2018-6-26 02:28 PM From mobile phone | Show all posts
Id saya kene hack dgn org indonesia . Tahun ni tapi tak dapat nk tukar . Tolong bagi bantuan.saya pun sudah habis byk duit di id saya tu hmm.
Post time 2018-7-8 03:25 PM From mobile phone | Show all posts
IGN/Username: ❖R[a]MsterD[a]M❖ ID Game & ID Server: 14486513 (2018)Account and Facebook at hacked..help me
Post time 2018-7-16 07:13 AM From mobile phone | Show all posts
Saya terbuang file² mobile legends kt SD Card...konon nk buang benda lain..tiba² saya tengok latar belakang brawl kena download..latar belakang yang lain pon sama..tapi lambat
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-4-19 01:54 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list