Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.
You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register
x
Edited by ML_TR at 2018-3-21 04:20 PM
Herkese selam! Ben Arnold. Şu anda savaş deneyimi ve kahraman dengelemesinden sorumluyum. Bu notumda, yeni sezonun güncellemesi ve çeşitli düzenlemeleri hakkında sizinle konuşmak istiyorum. Yeni sezon güncellememizin Nisan ayının ilk haftasında gelmesi bekleniyor. Bu yeni sürüm herkes içinönemli değişikliklere sahip. Öncelikle, Sıralı Seçim modunda ban sayısını 2'den 4'e çıkardık. Ayrıca herkes için bir seçim yardımcısı fonksiyonunu aktif edeceğiz. Seçim yardımcısının ana işlevi şöyledir: Taslak Seçim Modunda kahramanlar seçildiğinde ve belirli bir kahramanı kullanmak isteyen oyuncuların daha rahatlıkla iletişime geçip ideal takım kurmalarını sağlamaktır. Bu işlevin daha ayrıntılı kurallarını ileriki günlerde yayınlayacağız. Bu iki ayarlama sayesinde, Taslak Seçim Modunda kahraman seçimini daha stratejik hale getirmeyi ve oyuncuların daha etkili birşekilde iletişim kurmasını sağlamayı umuyoruz.
Ban
Ayrıca, aşağıdaki tabloda görüldüğü gibi Sezon 8 lig değişim düzenlemeleri yaptık. Sezon 7 Sıralaması | Yeni Sezon Başlangıç Sıralaması | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | Mistik 500 Yıldız ve Üstü | |
Sırada, bazı Savaş Büyülerini ayarlayacağız. Şu anda, oyundaki Savaş Büyülerinin seçiminin kısıtlı olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden birkaçını geliştireceğiz: Demir Duvar, savunma kuleleri tarafından alınan hasarı azaltacaktır; Siper sizeveya en ciddi yaralı müttefikinize bir kalkan verecektir; Zayıflatma, düşman kahramanı, menzili içinde en yüksek saldırı gücü ile önceliklendirmek için optimize edilecek ve Fırla'nın ilk birkaç saniyede artan hareket hızı azalmayacaktır. Yukarıdaki içerik, test ve ayarlar için Test Sunucusu'nda testlerimiz devam ediyor. Bu yeni değişikliklerle ilgili neler hissettiğini bize ileten herkesi memnuniyetle karşılıyoruz.
jineng
Ayrıca, Lord'un yeteneklerine bazı ayarlamalar yapacağız. Rakip taraf liderliği aldığında durumu düzeltip avantaj elde etmek için Lordları kullanabilirsiniz. Biri Lord'a saldırdığında zayıf olan takımın onu ele geçirme şansı çok fazla değil, bu yüzden Lord'un hasarını arttıracağız ve havaya fırlatma becerisinin alanını genişleteceğiz. Böylelikle zayıf olan takımla güçlü takımın çok fazla farkı yoksa lord için savaşabilecek duruma gelecekler..
lingzhu
Her zaman olduğu gibi bu sezonun başında da çeşitli kahramanlar için ayarlamalar yapacağız. Bu ayarların detayları için lütfen Test Sunucusu ayar bildirimlerine bakın. Şimdilik herkese Kagura, Lesley ve Chou'daki değişiklikleri anlatmak istiyorum. Şu anda, Test Sunucusu'nda Kagura’nın Şemsiyesi açıkken sahip olduğu menzili ayarlıyoruz. Kagura için yaptığımız çalışmadan sonra Kagura çok popüler oldu ve yasaklanma oranı dramatik bir şekilde arttı. Kagura ile koridorda dururken, tek yapması gereken şeyin şemsiyenin menzilinden sizi zorlaması ve rakibe rahatlıkla şemsiye fırlatması gerektiğini düşündük. Aynı zamanda bu özellik birçok durumda Kagura ile başa çıkmayı zorlaştırdı. Yeni yapacağımız değişiklikleri düşünürsek el becerisini ya da aşırı hasarı zayıflatmak istemedik, çünkü bu onun özünü ortaya çıkaran özelliği ya da bunu takip eden hareketlerin yapılmasını engelleyecekti Sonuç olarak, yetenek aralığına bazı ayarlamalar yapmayı seçtik.Bunun herkesin ona tekrar adapte olmasını gerektirebileceğini biliyoruz, ancak bu düzenlemenin dengeleri bir nebze düzelteceğini düşünüyoruz. Lesley'nin piyasaya sürülmesinden bu yana çok uzun zaman geçmedi ve çok kısa bir süre içinde birçok oyuncu tarafından sevildi. Aynı zamanda bu kahramanın güçlü olduğu konusunda da çok fazla geri bildirim aldık. Bu geri bildirimler daha çok erken oyun ve koridor problemleri ile birlikte, geç oyundaki hassas kahramanlara olan ultra uzun menzili ve yüksek patlama hasarı ile ilgiliydi. Bu nedenle, bazı mekanizmalarını ayarlayacağız; öncelikli amacımız sürekli olarak hasar verebilme yeteneğinin değişmemesini sağlamaktır. Bu arada, kasılma aşamasında aldığı baskıyı ve uzayan oyunlarda hassas kahramanlara karşı oluşturduğu tehdit azaltılacaktır. Chou'nun çelişkilerle dolu bir kahraman olduğunu düşünüyoruz; Oyunda çok popüler bir kahraman ama sıralı oyunlarda bu popülerliği konusunda emin değiliz.. Chou'yu diğer kahramanlar gibi sıradanlıkla kullanılmasından ziyade daha fazla kişinin zevk alarak oynadığı bir kahraman olarak görmesini umuyoruz. Bu Chou'nun hasar gücünü arttıramayacağımız anlamına gelmektedir. Aynı zamanda yetenek etkilerini daha istikrarlı kullanılmasını hedefliyoruz. Şu anda test etmek için bazı olası senaryolarımız var. Bu planların hepsi Test sunucusu üzerinde test edilecek ve test sonuçlarına dayanarak bu kahramanların nihai kararlarını vereceğiz. Son olarak yakın zamanda kişiselbir Facebook hesabı oluşturacağım. “MLBB Arnold” u Facebook üzerinden arayarak beni bulabileceksiniz. Hesabımda burada tartışılan bazı şeylerle ilgili daha fazla bilgi paylaşacağım. Herkes tartışmaya katılabilir ve fikirlerini sunabilir!
|