Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 622|Reply: 3
Collapse the left

[Laporan Bug] Crash di samsung galaxy S4 GT19500

 Close [Copy link]
Post time 2018-1-19 10:47 PM From mobile phone | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Mengapa semenjak update hellcurt sampai sekarang sering force close ? tidak bisa memainkan mode classic/ranked padahal RAM 2GB free RAM 1GB, mengecewakan sampai sekarang pihak moonton tidak pernah memperbaiki dan responnya hanya itu2 saja hapus cache dan data tetapi tidak ada perubahan
Screenshot_2017-12-23-16-15-11.png
Post time 2018-1-29 09:25 PM From mobile phone | Show all posts
i've stopped playing this game since december because of this issue, and yes my phone is s4
Post time 2018-2-1 12:42 AM | Show all posts
ya nih mohon crash di perbaikin sekarang malah tambah parah gimana si . tolong dong pengembang , kita force close ngurangin skor kredit hingga 60 apa apaan inni
Post time 2018-2-3 10:02 PM | Show all posts
Edited by asiffbacot at 2018-2-3 10:05 PM

gua main mobile legend dgn menggunakan samsung s4 gt-19500 pun crash...tetapi saya guna phone mak gua dgn samsung s4 juga (gt-19505) gak ada maksalah...so ini soalnya perbezaan prosessor bukan maksalah RAM...
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2022-5-24 02:04 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list