Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
Author: GodxScarlet
Collapse the left

[Mod Post] Penyesuaian Penalti AFK

  [Copy link]
Post time 2018-9-1 06:18 PM | Show all posts
ngga efektif, perbanyak pengurangan creditnya -20 kalo bisa
Post time 2018-9-12 06:28 AM | Show all posts
2018-09-12 00:51:11 bttle id 682370451176425051
What the * with this game. I play full till the end of game and suddenly on the last report of game MLB got stuck. And it reconnect again but loading the game that already finish what the hell with that. The game already done Mann. Why its loading like the first starting game. And when I restart my MLB game I got penalty behaviour sitttttt 10 point it said crap MLB the game already finish u Moron my match happen 2018-09-12 00:51:11 bttle id 682370451176425051
the report said to me I've been afk. Crap. I play till the end of game and I'm no afk. The stuck its the end of game detail lol. This first issues

The second
2018-09-12 03:14:50 battle id 683025888955605315
This s more crazy. I play and got report that I've been afk or poor performance 8 point loss.
What the * again loss point I play full no afk and got loss point * MLB. No reason how they loss my point. I hate now this game stolen my thinking I try to play well but still got loss point.
And even I've been afk for another game before it happen maybe connection LAG or lowbat but still I try to reloading again. But that two case up there it happen no reason. And finally I got my point of view about the master game or who the hell is sorting game AFK
"I THINE ONCE U ALWAYS AFK U WILL BE NOTICE AS A PLAYER WHO GONNA ALWAYS AFK AND U WILL ALWAYS BE BANNED FROM THE LIKE LOSING POIN SO MUCH DRASTICALLY WITH NO REASON . but for other people who always AFK bacause meet Team with a hero not quiet good I hated them when they do AFK and not leting automatic play by computer I think them  that MLB sboul pay attention on it. And now if I got no answer of my 2 questions you will UNINSTALL this game and upload my complain on another media so u can be more sortir the game player who trying to playing well and not
Post time 2018-9-13 12:30 AM From mobile phone | Show all posts
Game bodoh kredit gue tidak salah ada salah apa2 malah di kurangin....
kecewa berat terhadap pihak ml yg main curang terhadap gamer ml
#*mlkalauginiterus
Post time 2018-9-22 03:08 AM From mobile phone | Show all posts
bos yang pkek radar maap tolong di baned jdi gk adil bos ...dan parahnya lagi setip ada yng pkek radar map musuh maupun team mebgalami lag/afk .. tolong segera di tnggani lebih cepat lebih baik
Post time 2018-9-29 06:48 AM | Show all posts
saya 2 kali kena pinalti gara-gara kelakuan buruk sehingga mengurangi credit, yang terakhir dari 2 kena pinalti adalah tadi pagi, sepertinya saya tidak melakukan apapun masalahnya, apa mati dalam permainan yang hampir selesai merupakan kelakuan buruk? mohon pencerahannya agan
Post time 2018-10-13 07:38 PM | Show all posts
dear admin,

masukan sedikit mungkin utk player afk d bawah 5 atau 10 mnit tolong jgn kurangi bintang / point 1 tim dong.. kesannya dia yg berbuat knp jadi ber 4 yg harus "nerima getahnya"

hal ini merugikan bgt utk player2 solo rank.. krn ga setiap saat ketika bermain kan langsung ready 3 atau 5 org utk party.. kita2 yg udah bermain baik dan berusaha utk main dengan benar langsung hancur seketika kalo tiba2 ada yg afk, apalagi dari menit2 awal atau tiba2 ditengah2 game dia afk.. lagipula AI untuk menggerakkan player yg afk malah merugikan tim sendiri krn pasti jadi feeder
Post time 2018-10-13 08:31 PM From mobile phone | Show all posts
Kadang BENCI BANGET sama user yg sengaja AFK...

Mana pick hero jelek, terus pas main awal AFK, masuk lg terus AFK lagi... gtu terus sampe akhirnya tim kalah dah... mau nyersh dr swsl gimana bisa ?? Dia nya masuk lg terus AFK lg... player gini cocok di ban selamanyaaaa atau plg lama sebulan.
Post time 2018-11-27 05:27 PM From mobile phone | Show all posts
Menurut saya lebih baik untuk team yang afk tidak hilang bintang kecuali yang afk, dan team yang menang/victory yang tidak afk sebaiknya di kasih binta srkalipun match itu invalid, karna itu sangat mengganggu dan merugikan banyak player. Karna berapa banyak waktu yang terbuang hanya untuk match yang invalid.
Pengurangan 10 bintang untuk yang afk sangat realistis/ban 1 hari.
Post time 2019-4-17 10:36 PM | Show all posts
Read it for some like afk!
Post time 2019-6-19 08:43 PM | Show all posts
Kadang afk kayak gini reportnya ga guna coba yang sering afk digabungin dengan sesama afk. Biar mereka tau akibat dari afk kayak di dota gitu..

Comments

Ya.. Aku setuju  Post time 2019-8-17 06:20 PM
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-9-20 12:11 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list