Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
12
Return to list New
Author: CorMe
Collapse the left

[Moonton Post] Developer Update: AFK Penalty Adjustment

[Copy link]
Post time 2018-3-28 12:43 AM From mobile phone | Show all posts
Masalah internet yang menyebabkan afk...
Post time 2018-4-5 09:05 AM From mobile phone | Show all posts
Kalau boleh afk jgn ditolak bingtang nmun di sekat masuk ranked lme skit..
Post time 2018-7-11 01:02 AM From mobile phone | Show all posts
Kenapa tiap-tiap kali ada je player * afk ni gm naik serabut dah aku ni nak main pun xda mood. Klu setakat potong mata buat ape xda Kesan pun kepada player * afk n. Menyusahkan org nak main je * btoi la afk ni
Post time 2018-7-11 01:05 AM From mobile phone | Show all posts
Kalu masalah internet xpelah aku boleh terima ni time rank x dapat hero yg dia nak duk pusing-pusing di base... Hrap lpas ni tlg buat kerja sikit gm tengok sikit player yang di report dan kenakan pemotongan Bintang bukannya pointe
12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-4-17 10:36 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list