Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 1909|Reply: 4
Collapse the left

[Masalah Pembayaran] Top up tapi gak dapet freya

 Close [Copy link]
Post time 2017-10-8 09:07 PM From mobile phone | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Saya udah top up 50 diamond tapi kok gak dapet freya ? Gimana sih sebenernya ? Rugi nih udah top up tapi gak dapet freya....thanks
Post time 2017-10-8 09:17 PM From mobile phone | Show all posts
Ada di first recharge claim. Belum di claim ya belum muncul neng
Post time 2017-10-9 03:37 AM From mobile phone | Show all posts
Bodo. Did claim dulu peak
Post time 2017-10-9 10:05 AM | Show all posts
Hai, untuk mendapatkan Freya Anda harus menyelesaikan semua tutorial dulu dan klaim Freya di ikon tas Diamond di Lobby Screen Anda.
Post time 2017-11-4 04:22 PM | Show all posts
topup pake apa lu ?
pake apa aja bisa kan, mau coba pake unipin.
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-11-27 11:31 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list