Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
View: 1473|Reply: 13
Collapse the left

Masalah Lagging (SOLVED)

 Close [Copy link]
Post time 2017-5-27 09:18 PM | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Edited by nazirulfrost at 2017-5-30 12:55

Install VPN Apps Ni, Recommended Sangat2, Copy Paste Link ni... Sebelum On Moba Legend, On Dulu VPN Apps ni, Pakai Server Singapore...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musjoy.pocketvpn&hl=en


Use Interface

Use Interface
Post time 2017-5-28 06:50 PM From mobile phone | Show all posts
Aku pakai x jadi pun.

Comments

masalah lagging yang tidak ketara.. bergantung pada connection  Post time 2017-5-28 10:41 PM
Post time 2017-5-29 02:54 PM From mobile phone | Show all posts
tak jd punnnnnmn

Comments

LOL  Post time 2017-5-29 03:01 PM
Post time 2017-5-29 02:58 PM From mobile phone | Show all posts
sori silap coment td..bende bagus..menjadi ..try a..siyez jd ji..aq main dgan pinoy xde cium dinding..h
 Author| Post time 2017-5-29 03:02 PM | Show all posts
BinjaMien replied at 2017-5-29 14:58
sori silap coment td..bende bagus..menjadi ..try a..siyez jd ji..aq main dgan pinoy xde cium dinding ...

:handshake:handshake:handshake
Post time 2017-5-30 01:32 AM From mobile phone | Show all posts
butul ke tak lagg???

Comments

ya. anda bole cuba. tapi TIDAK DIGALAKKAN  Post time 2017-5-30 12:53 PM
Post time 2017-5-30 10:27 AM | Show all posts
Hi nazirulfrost,
Oleh kerana pihak kami tidak dapat mengesahkan apps berkenaan sesuai untuk digunakan, saya tidak menggalakkan penggunaannya terhadap pemain-pemain. :hug: :victory:

Warning: Saya sudah ubah tajuk thread dan sila jangan terapkan unsur-unsur rasis di forum ini. Tindakan tegas akan diambil sekiranya saudara melakukannya lagi secara berulang. :3
Harap maklum



Comments

Tiada apa2 unsur-unsur rasis di forum ini. tajuk thread bertujuan untuk mengelakkan daripada pemain lebih kecundang memaki hamun pihak dev dan seangkatan kerana lagging apabila bertemu pihak tertentu.  Post time 2017-5-30 12:52 PM
Post time 2017-6-12 01:38 AM | Show all posts
pkai je , jnji x  lag, diorg da berbulan2  x fix gak,  wt sakit ati j, patch bru kate letk server kt  3 SEA country, men lwn pinoy lag gk lg, ape cer, game nak buat duit j, customer service hancur
Post time 2017-6-12 02:39 AM | Show all posts
Edited by Element at 2017-6-12 03:07
Aurochi replied at 2017-6-12 01:38
pkai je , jnji x  lag, diorg da berbulan2  x fix gak,  wt sakit ati j, patch bru kate letk server kt ...

Hi Aurochi,
Saya main pun hadapi lagging juga sebelum ini. Namun penggunaan apps yang tidak sesuai juga boleh menambahkan masalah lagi. Contohnya, saudara mungkin akan terkena ban dalam game kerana penggunaan 3rd party app. Sebab itu saya tidak menggalakkan penggunaannya melainkan saudara pasti akan risiko keselamatan apps berkenaan semasa bermain. :3
Post time 2017-6-12 03:19 AM | Show all posts
Edited by Element at 2017-6-12 03:44

:3
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-4-19 01:47 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list