Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
1234
Return to list New
Author: YunZhao96
Collapse the left

Bagi balik credit handpone aku tue..

 Close [Copy link]
 Author| Post time 2017-5-25 04:07 PM From mobile phone | Show all posts
Ni huh attachment yg aq hantar kat devs tu..
Screenshot_20170516_213633.png
Post time 2017-5-25 06:01 PM | Show all posts
Edited by Element at 2017-5-25 18:02
YunZhao96 replied at 2017-5-25 16:07
Ni huh attachment yg aq hantar kat devs tu..

Hi YunZhao96,
hantar kat mana? email eh?
mintak id dengan server. (klau tak tahu, screenshot profile dalam game pastu post dekat sini atau PM saya :3)
nanti saya tolong check.:victory:  
 Author| Post time 2017-5-25 07:03 PM From mobile phone | Show all posts
kat developers la..suma tu aku dah buat lah..nak hantar macm mana lagi klo developers tu tak response langsung...hantar banyak kali pun bukan dia nak response pon..jilake jerr
Post time 2017-5-26 08:43 PM | Show all posts
Edited by Element at 2017-5-26 20:51
YunZhao96 replied at 2017-5-25 19:03
kat developers la..suma tu aku dah buat lah..nak hantar macm mana lagi klo developers tu tak respons ...

kalau macam tu kena tunggu sampai mereka respond ok. :time:
memang lama sikit.
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-4-19 12:47 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list