Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
Author: cakra
Collapse the left

[Moonton Post] [FAQ] Indonesia

  [Copy link]
Post time 2017-12-19 01:01 AM From mobile phone | Show all posts
DGC-Zen replied at 2017-5-15 05:25 PM
Kalo mau ngehapus akun advance server gimana ya kk? mohon pencerahannya :)

Saya minya contac no cs mobile legends dong plosss
Post time 2017-12-21 05:15 PM | Show all posts
Kenapa saya memebatalkan pembelian diamond tapi tetap ad tagihan masuk di kartu kredit?
Post time 2017-12-22 05:53 PM | Show all posts
Zedryfox replied at 2017-12-17 09:18 PM
I want to log in existing account from my iPhone from Facebook to Nox (Android platform from PC), bu ...

Hello Zedryfox, due to Apple regulations, IOS and Android versions cannot be interconnected and cannot share data. If a player logs in to the same game account on both an iOS and Android device via a 3rd party (e.g., Facebook), then Battle Points, diamonds, character level, items, etc., gained on one device will not be shared to the other device. In addition, official rewards will only be sent out on one platform, one iime only :)


Best Regards,
Scarlet~
Post time 2017-12-28 10:07 AM | Show all posts
makasih kk gm, newbie banget nih
Post time 2017-12-29 12:34 PM | Show all posts
Thread Forum orang indo dimana yaa?
Post time 2017-12-29 05:57 PM From mobile phone | Show all posts
Bagaimana cara supaya email tidak terkait lagi dengan akun moonton? Saya mau mulai ML dari awal denga email yang sebelumnya digunakan pada akun lama
Post time 2017-12-29 06:15 PM From mobile phone | Show all posts
Gimana cara email tidak terkait lagi dengan akun moonton?  Mau bind akun baru ke email yang lama tp ditolak terus karna email lama sudah terdaftar.. Mohon pencerahan
Post time 2017-12-29 08:14 PM From mobile phone | Show all posts
Kenapa sinyal bagus tapi selau menymbungkan saat di lobby
Post time 2017-12-29 08:14 PM From mobile phone | Show all posts
Kenapa sinyal bagus tapi selau menymbungkan saat di lobby
Post time 2017-12-30 09:20 PM | Show all posts
mau nanya gimana cara solusi setelah akun kita terkena minus diamond, lalu kita sudah mengisi diamond untuk menambal nya di CODASHOP dalam jangka waktu 2hari sudah di tambal, tapi beberapa hari kemudian tetap terkena banned 12 hari itu kenapa? MOHON SOLUSI
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-10-26 03:52 PM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list