Mobile Legends: Bang Bang

 Forgot password?
 Register now.
12Next
Return to list New
View: 1841|Reply: 12
Collapse the left

Movement wheel x leh gerak

 Close [Copy link]
Post time 2017-4-27 12:18 AM From mobile phone | Show all posts |Read mode

Sign up now, Make more friends, Enjoy with more features, Let you easily Fun Community.

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Tolong abg2 pro kt sini..movement wheel kadang2 tu mslh x leh gerak..sekat2..kena angkat jari pastu try balik 3-4 kali baru leh jalan. Jadi kt samsung j7 prime..tlg sape2 ade cara ke tips ke..trima kaaih
Post time 2017-4-27 02:41 AM From mobile phone | Show all posts
aku pun jadi macam ni
Post time 2017-4-27 10:03 AM | Show all posts
Helo,



Bisa dilihat disini ada setting nya.
Fixed Position buat jadi ON :handshake
 Author| Post time 2017-4-27 02:24 PM From mobile phone | Show all posts
Ada linknya??gk nmpk pun..makasih
Post time 2017-4-27 02:36 PM | Show all posts
Aw4k3n replied at 2017-4-27 13:24
Ada linknya??gk nmpk pun..makasih

Hai Aw4k3n,

Ko dapat buka itu dari klik icon Avatar ko dalam game, pilih Options lepas tu pilih Controls dan scroll ke bawah tengok yg Jokerz bagikan.

Salam,
LaughCof
 Author| Post time 2017-4-27 03:03 PM From mobile phone | Show all posts
Trima kasih... oo yg tu sudah buat.. ON ke OFF position tu sama je.. tetap ada masalah nk gerak jgk
Post time 2017-4-27 03:29 PM | Show all posts
Aw4k3n replied at 2017-4-27 14:03
Trima kasih... oo yg tu sudah buat.. ON ke OFF position tu sama je.. tetap ada masalah nk gerak jgk

Hai,

Oh berarti masalah di screen HP ko ke?

Apakah ko lag semasa permainan?

Sebab bila lag, dapat jua wheel or skills payah tekan..

Salam,
LaughCof
Post time 2017-4-28 04:46 AM From mobile phone | Show all posts
Saya juga kadang-kadang mengalami situasi begini. Tiada masalah hp/connection/lag/screen/atau lain2. Cuma tidak detect tiada masalah utk patch 72 (dan sebelumnya).
 Author| Post time 2017-4-28 09:06 AM | Show all posts
Coffin-Kun replied at 2017-4-27 15:29
Hai,

Oh berarti masalah di screen HP ko ke?

Thx sbb reply.Saya baru jer beli HP ni minggu lepas. Sebelum ni main Mobile Legends di Galaxy J3 xde mslh tapi j7 prime pulak ade. Connection semua ok dan saya tahu bezakan bila lag movement wheel tu jadi camne. setiap kali main mesti jadi problem tu. bila jadi, kne angkat jari 3-4x kali pastu baru respon movement wheel tu.
 Author| Post time 2017-4-28 09:18 AM | Show all posts
KVRA replied at 2017-4-28 04:46
Saya juga kadang-kadang mengalami situasi begini. Tiada masalah hp/connection/lag/screen/atau lain2. ...

sama la lps update jadi camni :'(
12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register now.

Points Rules

Mobile Phone Version|Dark Room|Mobile Legends: Bang Bang Official Forum

2021-4-19 02:42 AM GMT+8

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list